torsdag, september 23, 2021

De som inte vill vaccinera sig!

 

I lördags så var det återigen demonstration i Stockholm där sk antivaxare deltog. Men när man tittar närmare på de bilder som publicerats så ser man inte särskilt många från våra förorter, tex Somalier!

Det är ju väl känt tex från Södertälje att just invandrare har tillhört de som avlidit i större antal än infödda svenskar. 

När man går på tex Skogskyrkogården och tittar ut mellan alla nya gravar så ser man till 90 % bara namn på individer från andra länder? Är det coviddöd?

Samtliga stora sjukhus har i veckan rapporterat att nästan alla som ligger inne för svår covid är människor vilka ej har vaccinerat sig!

Vad säger detta ? 1+1=2

När jag följer olika pressröster på nätet så stöter jag på de mest häpnadsväckande påståenden om vaccin och vad de innehåller. Allt från chips till rent gift.

Påminner om de som vägrade ge sina barn insulin eller blod vid svåra operationer. Hellre dö än att överleva!

Gud blir ofta inblandad i sådana här resonomang. De följer bibelns ord med sin egen tolkning som rättesnöre.

Ungefär som islamister gör med koranen . Då går det också fel i vår moderna tid!

Att Gud har skapat människan med sin klokhet och förmåga till uppfinningar och därmed också bra mediciner och vacciner bortser dessa paragrafmänniskor med sin tolkning av div. skrifter.

De som påstår att Gud förbjuder det och det i livet tolkar bara orden på sitt sätt. Varför skulle Gud förbjuda kvinnor att klä sig vackert. Eller varför kräver Gud att barn inte skulle få insulin när de har diabetes?

Jag är för att vaccinera mig och mina två Astra Z satt bra i min kropp. Liksom poliovaccinet, tbc, smittkopporna osv!

Vacciner är ett framsteg för mänskligheten och har hjälpt människor över hela jordklotet till bättre hälsa.

Mörkermänniskor har i alla tider motarbetat framsteg vare sig det gäller tekniskt utveckling eller medicin!

Socialstyrelsen och FHM slår fast att smittan som åter tagit fart på äldreboenden sprids via ovaccinerad personal. Obegripligt att ovaccinerade tillåts arbeta med sjuka och äldre inom vård o omsorg. Dels risk för smittspridning, men det skapar också oro och ofrihet för de äldre.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate