tisdag, september 07, 2021

En gång till, fattiga kurder ska inte vakta andra länders medborgare!

 Under alla år när Kurderna stred mot IS-terroristerna så fanns nästan inget stöd för denna kamp i vårt land. Inga stora solidaritetsrörelser! 

Inga stora svenska demonstrationer och då menar jag demos med infödda svenskar. Däremot flera stora demos där människor från de utsatta områdena ställde upp i tusental. (Medis och Sergel tex) 

Jag var där så jag vet att bara några få svenskar deltog. Trist!

Men så går det när tex vänstern låter sig gå i islamisters ledband. De stödjer ju öppet Hamas och Hizbolla tex. Jag minns den 11 sep 2001 när många ur vänsterns gladde sig åt att USA blev anfallna på detta lömska sätt.

Jag minns när jag för Afghanistanhjälpen samlade in pengar till motståndet mot Sovjets överfall hur en ledande vänsterpartist i Malmö ropade nazist till mig!

Så har det sett ut i Sverige lång tid.

OCH då fortsätter jag att hävda att den kurdiska förvaltningen agerar fullkomligt rätt när de utvisar tex svenska terrorister.

Att sverige inte straffar dem är just pga bristande intresse från allt med politiker till befolkningen!

När nu många tom .partier går ut med att Sverige skulle ha nekat dessa islamister att komma hit igen så visar man återigen att man inte har minsta förståelse för kurderna och andra människor i dessa länder där IS mördade så många. 

Först ska man utsättas för all djävulskap av dessa fanatiker med död och andra hemskheter sedan ska man föda dessa grisar till människor. Blir de sjuka ska man tvingas att ge dem vård.

Denna jävla populism som svenskar håller sig med! I många år hade alla regeringar chansen att ge oss en lagstiftning vilken hade kunnat döma islamisterna till långa straff men icke!

Islamister är välkommna hit och så har det varit i många år nu. Sveriges väljare tittar på och fortsätter att rösta på de partier som kokat ihop den unkna soppan.

Idioterna i detta land låter islamismen sprida ut sig likt klanväldet.

Mellanöstern har kommit hit för att stanna med hjälp av alla stollar i olika regeringar. Glöm aldrig Reinfeldt och hans odugliga politik som togs över av Löfven!










Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate