fredag, september 17, 2021

Hur sker påverkan i ett samhälle?

 https://nyheteridag.se/rektor-kritisk-till-heltackande-kladsel-pa-flickor-jo-anmals/ 


Man måste ju vara nästan mentalt handikappad om man inte förstår att Sverige och andra demokratiska länder blir påverkade i en mängd frågor genom invandring av människor från islamistiska länder!

När rektorn i en Eskilstunaskola väcker frågan om unga flickors heltäckande kläder så blir hon anmäld av partisekreteraren i ett islamistiskt parti.

Samtidigt väntar vi på en dom  från Göteborg mot sopåkaren Hermansson, hon kallade islamister för extrema och då drogs hon inför rätten.

Det är så här dessa islamtroende verkar i det svenska samhället, använder alla möjligheter att tysta de som är kritiska. Allt medan många i vårt samhälle hukar inför hoten och utbredningen av en kultur vilken de flesta anser att den inte hör hemma här eftersom den är antidemokratisk och kvinnofientlig.

Våra politiker på vänsterkanten har under många år uppmuntrat och hjälpt denna odemokratiska rörelse med allt från pengar från stat och kommun och man kan ju undra hur korkade de är?

Ungefär så handlade vänstern i Iran också när islamisterna tog över men de fick dyrt betala med sina liv. Inom en vecka började islamisterna att avrätta de inom vänstern.

Islamister vill förgöra både demokrati och andra religiösa riktningar men de väntar tålmodigt på framtiden.

Och med den takt som invandring och barnafödande sker så behöver de bara vänta i 40 år. Se på Malmö där nu 58 % är kommna från andra länder!

I Malmö har man ju som bekant lyckats att reducera stadens judar till blott en spillra mot förr! OCH det är stadens araber med islam i huvudet som har utfört detta.

I Sverige tycks många frivilligt gå denna framtid till mötes. Lock och pock och hot är det som kommer att gälla.

Läs på hur Bosnien med en helt kristen befolkning blev muslimer!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate