tisdag, augusti 31, 2021

Nästan 15.000 döda av corona!


 Ur Per Gudmundson artikel i Bulletin:Martin Lindström, professor i socialmedicin, understryker i sin artikel att Sveriges regering valde en kraftigt avvikande väg. Han identifierar en ”svensk exceptionalism”.

”Till skillnad från de flesta andra europeiska länder implementerade Sverige en mindre restriktiv strategi.” Den skilde också ut sig tydligt från grannländernas. ”De andra nordiska länderna genomförde inte bara mera omfattande restriktioner och kortvariga initiala partiella nedstängningar. De satsade redan tidigt på omfattande testning och smittspårning med Island som föregångsland. De andra nordiska länderna avsåg att ’slå ned’ eller ’bromsa/slå ned’ i stället för att som Sverige ’bromsa’ smittan”, konstaterar Lindström.

Våra makthavare valde aktivt att bryta mot direktiv från internationella organ. Redan tidigt i mars 2020 avbröts testningen av andra än sjuka, trots att WHO rekommenderade masstestning och aktiv smittspårning. Sveriges ansvariga vidhöll en avog inställning till munskydd, trots rekommendation från WHO.

Sverige avvek från den traditionella krishanteringens koordinering med övriga Norden, EU och WHO. Inte konstigt då, att det brittiska oberoende organet för hållbarhetsrankning Standard Ethics sänkte Sveriges etiska rankning."

https://bulletin.nu/gudmundson-regeringens-sjalvbild-gav-14-685-doda 


Jag har ända från början tyckt att Sveriges väg var och är en ren skandal.Jag har följt andra länders görande och låtande och då särskilt vårt broderland Finland. De har helt andra siffror att visa upp och har inte utsatt gamla och sköra för den pina det innebär att dö av covid.

De skyddade sitt folk!

Då får man också finna sig i att vissa rättigheter blir inskränkta även om en minoritet protesterar. Människors egoism visar sig när man får offra någonting av sitt privata liv.

De som ligger på IVA nu med covid är till ca 90% de som vägrat att vaccinera sig. Vidskepelse och allmänt vad som kan kallas för dumhet florerar i en viss grupp människor .De är motvalls käringar i nästan allt och öser ur sig konspirationer.

En del har gått så långt i sin fantasivärld så de tror att Bill Gates låter chips följa med in i kroppen .

Jehovas vittnen har ibland låtit som änglar i jämförelse med dessa domedagspredikanter. De låter exakt som de predikanter likt Greta som skrämmer barnen till att tro på jordens snara undergång.

Ungdomsångest skapas med alla dessa övertoner och rena lögner!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate