måndag, augusti 16, 2021

Islamister!

 Nej,varken USA eller annan trupp gjorde det som de borde ha gjort i Afghanistan. Kurderna i Syrien-Irak gjorde däremot det man ska, dvs slog till hårt mot islamisterna. I Afghanistan lät man talibanerna i lugn och ro kunna rusta upp. De borde ha dödats.

Här sitter skäggmännen i presidentpalatset i Kabul! Medeltidens män har makten.

USA och England tog kampen mot nazismen oerhört uppoffrande. Den nutida liknande islamismen behöver mötas på samma sätt. Så gjordes ej varken i Syrien,Irak eller Afghanistan. Obarmhärtig kamp tills motståndaren är helt utslagen. Lite av dagen D behövs.Defatism är uselt.


Nuri Kino skriver: "Talibanerna lovar att ge kvinnor rättigheter så som att de kommer kunna studera. De vill också försäkra oss om att ge minoriteter rättigheter.

Dessa löften kom 2014 också från ISIS. De hölls i två veckor. Sedan kom folkmordet.
Vi har också av historien lärt oss att ett land som förtrycker sina religiösa och etniska minoriteter även kommer att krossa alla drömmar om kvinnors rätt till existens på lika villkor.
Sverige säljer vapen till förtryckarstaten Pakistan. Mycket vapen. Tunga vapen. På vilken sida står Pakistan i Afghanistan? Vet vi att svenska vapen inte hamnat i talibanernas händer?
Utrikesminister Ann Linde hävdar också att inte ett öre svenskt bistånd kommer att hamna hos talibaner men att vi fortsatt ska skicka bistånd till Afghanistan. Jag skulle vilja veta hur hon tänkt smuggla in pengarna i ett land som tagits över an terrorister?
En annan fråga jag ställer mig Idag: Varför träffades Turkiets och Pakistans presidenter just idag och lät sig, tillsammans med sina respektive, fotograferas leende?"

Många kommunister och även SD folk uppvisar samma inställning till det som händer i Afghanistan såsom det hände sig i Syrien-Irak.Detta såg jag också när IS mördade folken. De bryr sig inte. Gick inte med i de demonstrationer som samlade mest människor från mö. Ingen vilja tex att hjälpa de som kämpar.Därför kommer jag aldrig att rösta på tex SD !

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate