tisdag, augusti 17, 2021

Den humanitära stormakten visar sitt rätta ansikte!

 Danmark tog hem samtliga sina anställda i Kabul, även den inhemska personalen. Sverige lämnade kvar samtliga inhemska anställda.

Sverige är ett land med två ansikten. När man visar upp sitt verkliga ansikte så är det inte vackert. Stöd till islamister i MÖ med stora belopp. vapen till Pakistan vilka hjälper talibanerna. 

Dubbla ansikten vad gäller enda demokratiska landet i MÖ. alltså Israel.

Svensk massmedia har gått i dessyr i många år av maktens herrar och tiger eller förvrider sanningen tex om att det är Hamas som är skuld till samtliga krig de senaste åren. Igår sköts en raket mot Israel från Gaza. Raketer och brandballonger ställer till elände i Israel. OM Sverige hade varit ett hederligt land så hade man dragit in miljardbiståndet så länge som islamisterna attackerar Israel. Samma sak nu med Afghanistan, inte ett öre ska gå till talibanerna.

SIDA är en organisation vilken verkligen är sossemärkt. Deras stöd under åren till mängder av regimer där maktens herrar stjäl pengarna är ju vid det här laget välkänt.

OCH att sopa rent innanför sin egen dörr gör man inte heller. Senaste dygnet var det tre skjutningar på olika platser i landet , i Tensta mördades två unga män av skott.

Man har fört en politik där man skryter inför omvärlden med sin agenda att vara världsbäst tex med stor invandring.

En invandring som man tappade kontrollen över för många år sedan och vi ser dagligen resultatet av denna dårskapens politik.

Överfyllda fängelser osv! Köer ! Arbetslöshet!

Men att sopa rent innanför den egna dörren ,det vill man inte därför att då skulle man ju tvingas att erkänna att man har haft fel politik.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate