fredag, augusti 20, 2021

Angripares krig skördar alltid civila offer!

 Jag minns ett  samtal med en tysk arbetskamrat, hon var ett 5 års barn i Hamburg när britterna bombade staden sönder och samman. Människor omkring henne brändes ihjäl av de brandbomber som fälldes. Hus rasade ihop och grannarnas familjer dog i rasmassorna.

Hitler hade startat kriget!https://varldenshistoria.se/krig/andra-varldskriget/slag-under-andra-varldskriget/brutala-bombningar-satte-tyskland-i-brand 


I Svt fortsätter de med sina reportage från Gaza med sorgliga människoöden.  Men när reportern svepande bara talar om kriget mellan Israel och Hamas så "glömmer" hon att berätta en rad fakta. ATT tex Hamas i alla de fyra krig som utbrutit så har de alltid börjat med attacker på Israel.

Hamas är angriparen. Och trots sk fredsavtal så sköt de raket mot Israel för några dagar sedan samt under veckor har de fortsatt med brandballonger.

Hamas hade som alltid placerat ut sina raketramper bland civilbefolkningen och ska Israel kunna slå ut dem så blir det offer bland de civila. I gårdagens reportage så bodde mannen vägg i vägg med Hamas sambandslokal vilken de gömt i ett massmediahus.


Det är synd om alla offer i dessa helt onödiga krig som Hamas satt igång. Lika synd är det om de offer som fått sina halsar avskurna i Israel begågna av arabiska terrorister vilkas familjer sedan belönas av den palestinska myndigheten.

Av pengar från den svenska staten!


Nu vill vi att Svt gör reportage från Jemen, Nigeria, Somalia, Kenya, Irak, Syrien,Pakistan mfl länder där islamister mördar främst kristna. 

Varför så tyst när människor med islam som tro mördar och lemlästar andra människor under ropet att Gud är stor!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate