måndag, augusti 30, 2021

Vissa människor antingen förnekar eller så hukar de sig!

 https://www.expressen.se/nyheter/tva-skjutna-ar-allvarligt-skadade/ 


Fyra skottlossningar, tio gripna och två kritiskt skadade – allt inom loppet av några timmar.På fm kom beskedet att en kille avled.

Det var kvittot efter söndagsnatten i Stockholm. När olika personer skriver om detta f-b våld i olika medier så hörs inte en suck från de flesta i det här landet.Till och med BRÅ:s senaste rapport om våld och brottslighet tigs det om. En del människor har aldrig en enda åsikt om det som händer i vårt land. Europamästarna i skjutningar och bilbränder!

När jag lägger ut bilder på blommor och barn så får man uppmärksamhet men när jag lägger ut kritik mot samhället och det som händer snart sagt varje dag , då råder den stora tystnaden.

Antingen har folk inga åsikter eller så måste de anse att allt är bara bra i Sverige både med det som händer och den politik som förs?

Vi talar ofta om den sk hjärntvätt folken i östeuropa var utsatt för men jag anser att det är lika illa ställt här. Det är ju bara att slå på statstv och deras åsiktskontroll. Eller tidningar som DN-SDS!

Tror man blint på vad de för ut i sin propaganda då blir ju ens åsikter därefter!

I östeuropa under kommunismen började man med stencilerade blad som spreds bland befolkningen. Kritiken underifrån växte och jag minns med tillfredställelse hur de stora demonstrationerna i tex DDR  skanderade inför ledarna att de var folket! Folket som ville bestämma! Så blev det också i många andra av dessa kommunistländer.Folket tog makten och sparkade bort både propagandan och dess propagandister!

De var trötta på alla lögner och att inget positivt hände i deras länder!

Här i Sverige har vi också en massa vänsterpropagandister och lögnare i media och i högskolorna. Riksdagen uppvisar också detta patrask varje gång något allvarligt ska diskuteras.

Inte ens kvinnofrid orkar de med att diskutera på ett vettigt sätt!

Som tur är har det sedan några år börjat att resas motstånd och alternativa medier växer för varje dag.

Läget påminner väldigt mycket om det tidigare östeuropa!

Tyvärr har de som svalt vänsterbetet svårt att komma loss från kroken. 


En karta över skjutningar i år i Stockholmsområdet! SVT

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate