torsdag, juli 01, 2021

Politikerna smiter från sitt ansvar!


 Det har varit många skjutningar nu i Sverige under åren. MEN att en polis blir mördad tillhör inte det vanliga.

Nu kommer olika politiker att gråta sina krokodiltårar i pressen men ingen kommer att ens viska om sitt anvar för hur Sverige nu ser ut!

Vi har klanvälden, mördargäng, rånare, våldtäktsmän, kriminella advokater, kriminella läkare, kriminella krogägare, kriminella fastighetsägare, kriminella åldringsbedragare osv i all oändlighet. Samhällskroppen är infekterad av gangsters!

De flesta är från andra länder och detta syns i de domar man kan läsa . Skjutningarna domineras av invandrare, både offer och gärningmän.

MEN de flesta vänsterpolitiker tittar bort och börjar yra om SD.

Knepet att börja tala om något annat fungerar inte längre i vårt land.

Det är den stora invandringen och dess följder som också skapar det kriminella samhället. SAMT Sveriges dåliga lagar vilka är rent ut sagt usla.

Svenska politiker och myndigheter har permanentat stora områden i snart sagt varje stad där inte Sveriges lagar existerar.

Se bara på utpressningen mot företagare runt om i landet.

ATT på så få år släppa in miljontals individer från länder med svag statsapparat eller diktatur samt religiösa fanatiker har satt sina spår i vårt land.

Frågan är om det är försent att åtgärda alla problem?

Hur ska man idag kunna göra något åt den stora segregationen om man inte ens erkänner att den finns? Hurrarop som nere i Malmö och dess ledning?

Polismordet i Göteborg är ytterligare ett steg ner i sörjan av brott. De kriminella visar att de vågar tom. ge sig på makten i form av vår polis.



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate