måndag, juli 05, 2021

Irena Pozar!

 "Sverigedemokraterna har blivit kosher."   https://www.expressen.se/kronikorer/irena-pozar/jag-har-lagre-iq-ar-det-sa-han-menar-/ 



Finns det något i Sverige som Irena tycker är bra? När jag läser hennes krönika så är det bara elände från början till slut.

Hon uppvisar precis som rasisterna bara ensidigt negativa ting om Sverige precis på samma sätt som att stämpla alla invandrare som kriminella bråkstakar.

Det är verkligen två ytterkantsbilder vilka lever sida vid sida i vårt land. Jag som i hela mitt liv ända sedan barndomen haft kamrater från andra länder.När jag tex arbetade i stålverket så var ca 90 % av mina arbetskamrater från andra länder. Vi hade aldrig något otalt med varandra.

Inte förän jag bosatte mig i Rosengård så fick jag se hur en minoritet av invandrare var rent för jävliga att ha som grannar. Och det var så tidigt som 78-85!

Det gick inte att bo kvar utan vi gjorde som de flesta andra svenskar , vi flyttade ner på stan.

Vem står ut med ständiga mordbränder, störande grannar, stölder av allt från cyklar till hela tvätten i tvättstugan?

Bodde hela 26 år i Malmö och såg hur kriminaliteten tog ett grepp om så mycket.Morden kom! Unga som hatade oss "svennar"!

Unga killar som kallade svenska flickor konsekvent för "svennehoror"!

Så flyttar jag upp till Hökarängen i Stockholm 2004. En liten idyll söder om söder!

Idag kan jag bara konstatera att "Malmösjukan" har kommit ikapp snart sagt hela Stockholm. OCH vilka är det som mördar,skjuter,rånar ,våldtar osv?

Irena Pozar, läs de domar som avkunnas hela tiden! Vad ser du för namn där?

Nu lever jag återigen i ett samhälle likt det Rosengård jag inte stod ut med. Folk förstår inte vad jag säger eftersom de inte kan svenska. Ett sorl av olika språk på tåget , då börjar man som svensk att inte känna sig hemma längre! Kan du inte försöka förstå detta?

Jag har haft läkare vilka inte förstod mig och jag förstod inte dem! Naturligvis gjorde jag det enda rätta vände mig till en mottagning där de talar korrekt svenska!

Kan du försöka förstå de gamla vilka inte vill ha hemtjänst utan språket?

Irena , du ser rasister överallt nästan på ett sätt som liknar paranoia!

OCH vad f-n menar du med kosher om SD?

 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate