lördag, juli 10, 2021

Göteborg!

 Kvinna som blev vittne till polismordet säger bla så här i GT

:"Det måste vara slutdaltat med de kriminella. Den gripne är bara 17 år. Polisen ska kunna gå här och göra sitt jobb. Jag är så fruktansvärt ledsen för hans skull, han som sköts till döds.

Vad menas med slutdaltat egentligen? Hårdare straff? 

– Vet du vad, säger kvinnan och lägger ifrån sig häcksaxen. 

– Jag vill se ett stopp på invandringen. Och ja, jag är svartskalle och du är invandrare också, men Sverige är inte som det en gång var. 2015 när Löfven släppte in alla, det var inte bara folk som hade krig i sina länder som kom hit. De kom hit ändå och du kan kalla mig rasist tusen gånger om men jag bryr mig inte. Jag bryr mig inte. Det här var inte det Sverige jag kom till. "

https://www.expressen.se/gt/det-har-ar-inte-det--sverige-jag-kom-till/ 


Det är bara olika vänsterkrafter som inbillar sig att invandrarna inte har åsikter om Sverige och den höga kriminaliteten som i första hand ofta drabbar dem.

Vänstern tror att de gör som dem dvs bryr sig mer om brottslingen än om brottsoffret.

En ärlig arbetarrörelse skulle ju naturligtvis ägna sig åt brottsoffren i första hand. Men det är många år sedan den inställningen fanns i vänstern. Lagar skrevs om på 70-talet vilka enbart gagnar de kriminella.

Lättnader i straffen samt rabatter. 

Ett mordförsök  med kniv gav polismördaren enbart ett års straff.

Läste en intervju om en mördad ung kille i norra Stockholm. De boende ansåg att det var skönt att bli kvitt honom därför att han var en plåga för dem med hot och utpressning.

Bakläxan för regeringar under många år är plågsam att vara medveten om. Ingen , absolut ingen har under de senaste 40 åren ägnat någon tanke åt att ändra tillbaka lagarna så att kriminella skulle få kännbara straff.

Det är också plågsamt att se och höra alla dessa lögnare som vrider o vänder på varenda bokstav så att det ska passa deras syften att förringa den höga våldsamma kriminaliteten.

De är människor vilka bara vill ha makt för egen vinnings skull, någon riktig ideologi  har de inte!

Med Marx ord att arbetarrörelsen alltid ska hålla trasproletariatet långt ifrån sig därför att detta skikt av befolkningen är både opålitligt och förstör för den vanliga människan. 

Ibland får jag för mig att denna medelklass vilken behärskar många partier idag  står trasproletariatet väldigt nära med sin förvirring och lögnaktighet.

Dagens socialdemokrati har tappat allt från den grund de hade en gång i tiden.

Det är dags att skaka ut dessa "löss" ur fanans veck!

Åter till skräddaren Palm.




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate