torsdag, juli 01, 2021

En röst till om mordet på polisen! Josefin Utas!

 ANSVARSLÖSA POLITIKER

Poliser beskjuts i Göteborg när de står och pratar. En polis dör. Språkröret Stenevi (MP) tycker att NU är det dags att "ge förutsättningar" för polisen. Men, borde de inte ha haft det redan...?
Polisens förutsättningar sysslar ju politiker med varje dag i sitt jobb. Och resultaten lever vi med, hela tiden. Resultaten i form av ökande segregation. Gangsterkultur och knarkhandel. Mycket unga blir kriminella. Illegala vapen florerar. Sprängningar. Människor vågar inte vittna, för de är så rädda. Advokater som stödjer kriminella. Klaner som styr områden. Parallella rättssystem.
Det är precis tvärtom: Vi måste titta bakåt.
Nu ska vi se MP för alla deras tidigare ställningstaganden. Deras ovilja till en hållbar invandring, ovilja att åldersbestämma migranter, deras ömkan av kriminella o.s.v. Detsamma gäller övriga partier: Vad har de gjort för att förhindra denna utveckling? Eller har de snarare drivit på den? Är vi nöjda med det?!
Istället för att skämmas, idka självrannsakan, avgå, BE OM URSÄKT till folket, så skriver våra politiker och beklagar sig över landets utveckling på sociala medier; den som de själva är ansvariga för. Några uttalanden, så har de gjort sitt jobb. Klart!
Varför skulle man lita på dessa partier? Nej, det kan man inte. Helt omöjligt.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate