torsdag, juli 29, 2021

Islam har inte förändrats sedan det uppstod!


 Islam har från tidernas begynnelse varit en religion där makten och kriget mot andra har dominerat.

Erövringen av land efter land påbörjades tidigt men i Europa fick de svårigheter dessutom kördes de ut från Spanien.

Idag fortsätter de sin expansion i Afrika. I Nigeria har de inriktat sig på att döda kristna.

Det bollas med ord numera mellan islam och islamister. Vissa tar till vapen enligt den gamla traditionen andra går brödraskapets väg med infiltration. Enligt mig är ju skillnanden inte så stor eftersom de har samma slutmål. Att islamisera de länder de befinner sig i. 
Brödraskapets taktik är slug, de lyckas ofta inbilla naiva politiker att de är demokrater och kan sakta flytta fram sina positioner, Svenska folket ska tex vänjas vid alla dessa kvinnor i hucklen och ibland heltäckande kläder. Det ska bli ett naturligt inslag i stadsbilden.
Eftersom de inte i Sverige tar till vapen så som i Afrika så invaggas befolkningen i en sorts snällhetsbild som dessvärre också gör att man blundar inför alla offer som krävs i tex Nigeria!
Afghanistan är ytterligare ett exempel där kampen mot talibanerna nu går mot sitt slut i och med att USA tröttnat på att offra sitt folk med dålig uppslutning från övriga fria världen.

En stor delegation talibaner förhandlade med Kina igår och de kom överens om något som vi idag inte riktigt vet vad det handlar om. Men illa är det! Mördandet av särskilt kvinnor i Afganistan har rapporterats senaste veckorna bla av Expressens Magda Gad!
Iran är en spelare i dessa sammanhang också och Ulf Cahn pekar på faran (Världen idag) för Europas folk liksom för Israel . Israel ska utplånas enligt Irans ledare. Kanske med atomvapen?
Irans agenter finns överallt, även i tusental i Sverige.
De håller koll på flyktingar från Iran och utnyttjar ibland genom hot att skada släktingar i hemlandet dessa människor till att tex hålla tyst.
Att då bolla med ordet islam eller islamist blir bara förvillande. Iran är en republik baserad på islam,punkt slut!
Islam är en religion vilken behärskas helt av män. Kvinnor betraktas som mindre vetande och ska inte yttra sig,
Inte minst kvinnors klädsel inom islam visar just den stora skillnaden mot männen!
Sveriges regering fullföljer sin politik från andra världskriget, de kryper inför diktaturer för att göra affärer. Ordet solidaritet finns inte för socialdemokrater !
Vi minns ju kryperiet vid statsbesöket i Iran när samtliga kvinnor i regeringen satte på sig huckle!
De partier vilka i åratal har hjälpt till med att infiltrera Sverige med människor vilka inte vill ha våra fri o rättigheter utan vill påtvinga oss medeltidens mörker, de ska tids nog få ångra sig!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate