onsdag, juli 07, 2021

Det enögda partiet!

 http://www.gp.se/1.50818401 

Jag hade en mardröm i natt . Träffade Annie Lööf och såg och hörde vad hon i verkligheten vill.

"Jag vill ha makt!" 

Så spände hon ögonen i mig med en blick som såg ut som de värsta männen i historien kunde uppvisa.

Verkligheten ser också så ut när man följer Centerpartiets senaste år med Annie som ledare. Hon är verkligen en splittrare och tids nog kommer det att få allvarliga följder för Centerpartiet. Hur hon lyckats att dupera ett sk liberalt parti på detta sätt blir någonting för framtidens historiker att gräva i.

Hon har sett till att Centern har blivit en nyttig idiot åt sossarna!

Frågan om kriminaliteten desarmeras genom partier som detta fd bondeförbund. En fråga som Moderaterna tar upp idag där man konstaterar att invandringen skapar dessa kriminella skjutgalningar.

Men allvarligare är hur hela vårt samhälle är infekterat nu av gangsters. De stora belopp som knarket ger i inkomster placeras ju i annan sk affärsverksamhet. Aktiebolag bildas. Fastigheter köps upp liksom alla stora krogar.

Invandrare vilka skiter i Sverige nästlar sig in tom. inom advokatsamförbundet! Dessa advokater hjälper grova brottslingar på ett sätt som är förbjudet !Läkare med rötter i andra länder berikar sig med bluff och båg.( Falska intyg om covid) 

Delar av vår poliskår förtvivlar och börjar fundera på att säga upp sig. Se här:

https://katerinamagasin.se/storsta-sveket-ar-politikerna-som-sager-att-de-ska-krossa-gangen-men-lamnar-oss-poliser-i-sticket/ 

Det är i skenet av denna svåra kriminalitet vi ska granska Annie Lööfs agerande. Hon  liksom de rödgröna är ju de som stoppar möjligheten att bekämpa den växande laglösheten.

DE VARKEN VILL ELLER KAN STÄVJA DE KRIMINELLAS FRAMFART!

Om vi ska tala i termer av värdegrund SÅ HAR DE FEL VÄRDEGRUND!

De lever kvar i den förgörande tid då det skulle tyckas synd om de kriminella och då man totalt glömde bort offren för de kriminellas framfart!

En tid då Sveriges lagar skrevs om och där straffrabatter infördes osv. En nedmontering av lagarna vilken gjorde polisen och rättsväsendet tandlösa i många frågor.

Lennart Geijer var mannen vilken ihop med Palme ändrade Sverige och dess lagar. Mannen vilken själv utnyttjade kvinnor (unga) som sålde sina kroppar.



Allt detta försökte man sopa under mattan men sanningen kom fram till slut. Varför dagens rödgröna politiker inte vill ändra dessa dåliga lagar är ju en fråga väljarna borde ställa sig .Tex  de 38 % vilka har stor tillit 

till statsministern!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate