onsdag, maj 26, 2021

Ursäkta , jag hånskrattar!

 Sverige har blivit europamästare. 

Det är ju inte någon nyhet för oss som följt med utvecklingen om dödligt våld med skjutvapen. Knivmord tillhör ofta samma typ av mord i vissa kretsar.
Nu stiger de politiker fram som har varit med om att anrätta denna illasmakande soppa. Deras krydda till soppan är "mer hårda tag" !
När man studerar Sveriges lagstiftning så ser man från 60-talet och framåt en inställning och förändring enligt mönstret "släpp fångarna loss"!
Politikerna rev upp mängder av lagar och införde betydligt "snällare" lagar dvs, mesigare lagar med rabatter osv.
När den sk alliansen satt i 8 år med en moderat som skulle styra om kriminalpolitiken så blev det inte mycket med detta.
Men elefanten i rummet då?
Orsaken till detta Europamästerskap?
Allting har ju en orsak om man skulle tro vetenskapen vilken dock inte används i Sverige.
I allting annat som går fel så borrar man på djupet för att ta reda på när felet började och dess orsak.
Här i detta arma land med så många klåpare så svänger man bara till med något som låter bra tex "socionormer" eller fattigdom på svenska. En ren lögn från början till slut.
I Stockholms norra förorter är det idag främst killar från Somaliska hem som utgör grunden för nästan all våldskriminalitet. Detta borde ha undersökts närmare redan för många år sedan. Klansamhället borde ha undersökts, skolorna och dessa elevers resultat borde ha underssökts m.m
I Göteborg finns bevislingen klansamhällen enligt vad polisen berättar.
OCH hur kommer  det sig att vi har fått dessa samhällen utanför svensk lag? UNDERSÖK! Det första man borde ha  gjort efter ev. undersökningar och slutledningar ÄR att stoppa importen av fler från tex Somalia och liknande områden. Det är bara de dumma som fortsätter att fylla på med ännu mer problem!
När man ser foton på dömda killar så ser de nästan alltid ut så här idag:

Våra fängelser är överfulla idag med sådana individer , de orsakar även inne i anstalterna stora bråk och allt kostar oerhört mycket pengar.
Hade Sverige haft samma typ av invandringspolitik som Canada så hade vi säkerligen sluppit det värsta av det vi ser idag. Man är mer noggrann vem och vilka man släpper in i landet samt ser till att det finns arbete.
Jag har ju aldrig varit emot invandring som sådan men den måste skötas med ordning och reda för att kunna fungera.
Denna uppenbara självklarhet har alla dagens "godhetsapostlar" totalt tappat. De drivs av andra skäl än det som borde vara naturligt i ett land. De gör detta just för att framställa sig som "goda" medmänniskor och känna sig belåtna.
En närmast religiös inställning av "godhet" som också delas av kyrkan.
Men att ta ansvar för det de ställt till med detta gör man inte!
Sedan utspelas farsen med att peka ut de som påtalar hur det har gått med den förda politiken, de är ju nazister säger man. Ett mantra man använt i 20 år allt medan allting blir värre.
BRÅ kan ju med dagens redovisning av brotten bekräfta bilden. Så här säger BRÅ idag:

"Sverige ligger sedan 2018 i topp bland Europas länder när det gäller dödsskjutningar, enligt en ny Brå-studie.

Brottsförebyggande rådet (Brå) har jämfört dödsskjutningar med 22 andra europeiska länder 2000-2019, och man har kommit fram till att Sverige just nu ligger på högst nivå när det gäller dödligt skjutvåld.

-Ökningen som Sverige redovisar går inte att se någon annanstans i Europa, säger utredaren Klara Hradilova-Selin.

I början av 2000-talet låg Sverige i botten vad gäller dödligt skjutvåld. 2012-2020 skedde en kraftig uppgång." Svt    

Politikerna har förstört landet med öppna ögon!

PS Socialdemokraten Jimmy Jansson i Eskilstuna säger detta i Bulletin :
– Olof Palme var jättebestämd i att Sverige inte kan ha ett större flyktingmottagande än vad landet klarar av. Det finns något citat från honom att invandringen måste dimensioneras efter välfärdsapparatens förmåga. Han talade om att bygga demokratier, att stötta undergroundrörelser för att störta diktaturer, ta makten och rätta till situationen hemma. Men på något vis blev det fult att prata om en socialdemokratisk paradgren att hjälpa folk på plats, snarare än att riskera vår egen välfärdsstat.




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate