fredag, maj 14, 2021

Ondskan!

 Ondskan går som en röd tråd från nazityskland-sovjet fram till IRAN och HAMAS mfl.

I botten ligger viljan till att utrota judar från jordens yta. När man studerar arabers historia från Muhammeds tid och därefter så är det våldet som dominerar. De erövrar land efter land och påtvingar befolkningen islam med svärdet i handen. Därefter börjar de kolonisera hela norra Afrika med araber.

Erövar halva Spanien och delar av Portugal. Turkiet har erövrats av muslimska turkstammar från Asien. Nu går man dessutom in i Europa och förslavar många länder särskilt på Balkan. Kristna i dessa områden tvingas att konvertera. När de muslimska härarna försöker erövra Österrike så blir det stopp. Från Spanien körs de slutgiltigt ut.

Islamismen är en ytterst farlig ideologi där människans sinne blir förmörkat. Hat inympas!

Att hugga huvudet av en kristen eller jude påstår de är en god gärning.

Hamas blitzkrig mot Israel är exakt vad historien har visat vara lönsamt. Många viker sig inför dessa marodörer. I Sverige kan man ostraffat gå ut på gator och torg och vråla "död åt judarna" och andra olagliga slagord.

Polisen gör absolut INGENTING åt detta, tvärtom finns det poliser som öppet uttalat sig positivt om dessa demonstranter. Denna fråga är nu väckt i riksdagen !

Vad vi ser i Sverige är ju att vi har låtit mängder av islamister komma hit och leva här och underminera vårt demokratiska samhälle.

ATT svenskar överhuvudtaget kan sympatisera med dessa antisemiter är ju förvånansvärt.

Många av dessa vilsekomna svenskar står upp mot folkmordet på judarna under nazismen men förmår inte förstå att islamister hyser exakt samma agenda som de tyska nazisterna hade.

De vill mörda alla judar!





Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate