lördag, maj 08, 2021

Delar av svenska folket sover!

 Det är lätt att vända sig på andra sidan och blunda inför den verklighet vi har fått i vårt land.Främst tänker jag på de allt fler islamister vilka släpps in ! De har en grupp svenskar inom vänstern vilka hjälper dem av en outgrundlig anledning.

Nu har det gått så långt att de har tagit sig in i svensk massmedia med hjälp av svenska journalister. Behöver väl bara säga Ekot !

I olika tidningar framträder islamisternas riddare i sina skinande blanka rustningar där de går till attack.

Attack mot säkerhetspolisen! Attack mot olika seriösa forskare vilka undersöker bla. islamismen.

Går till rättegång mot "Soffan" i Göteborg osv.

När man försöker berätta denna verklighet för anhängare till olika vänsterorganisationer så möts man av fördömande. Eller den vanliga taktiken, brunmålning. De är enligt ordboken landsförrädare eftersom de hjälper främmande makt!

Islamismen vill stöpa om alla demokratiska samhällen till samhällen styrda av sharialagar med monopol för islam.

Ordet reaktionär passar in i det här sammanhanget mer än väl! OCH ändå är det mängder av just kvinnor som skulle råka mest illa ut som stödjer infiltreringen av denna onda lära?

S+Mp+C+V är de partier vilka blundar med bägge ögonen för det framväxande problemet. När det sedan mördas så himlar de med ögonen och vill inte förstå någonting.

Islamister med utvisningbesked kan stanna kvar precis som Akilov med 5 offer på sitt samvete.

Då läggs det blommor och snyftas UTAN att någon av dagens politiker ställs till svars över sina uteblivna lagar.

Lagar och åtgärder vilka skulle ha skickat ut dessa våldsverkare ur vårt land.

Det finns flera sådana fall att granska.

I vårt land så är man så rädd för att konfrontera de skyldiga politikerna och deras partier. Knyta näven i byxfickan är en klassisk sak i Sverige. 

Som jag beskrivit tidigare så fanns inga svenskar i stort sett i de stora demonstrationerna mot IS när det började visa sig vad de gjorde i sitt kalifat. Nej då! Man teg och tyckte av vi som påvisade vad som hände var konstiga och inte skulle blanda sig i det hela.Ungefär som Stockholms moské svarade på inbjudan till demonstrationerna.

Svenska medborgare kunde åka ner samt komma hem från sitt folkmord nere i Syrien-Irak utan att någonting hände. Nej då , i Sverige får de bidrag och ny bostad!

Sen ska allt glömmas!

Ungefär så som de väljare till nuvarande regeringen också gör. Sopa skiten under mattan.

DET är längesedan Gustav Eriksson kunde samla DALKARLARNA till försvar för Sverige!

Dags för samling igen?


Men läs det här också Nima Rostami  noga i Expressen:https://www.expressen.se/debatt/hur-lange-ska-sverige-ge-sakerhetshoten-fristad/

"Det är orimligt att fortsätta erbjuda utländska kriminella och säkerhetsrisker en fristad i Sverige. Det underminerar förtroendet för rättsstaten och väcker starka känslor av vanmakt hos allmänheten, skriver advokaten Nima Rostami och listar fyra nödvändiga reformer." Expressen debatt!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate