söndag, maj 09, 2021

Bomber och åter bomber i Afghanistan!

 Islamisterna har åter slagit till med en bomb som dödade minst 45 unga. Bomben var riktad mot en flickskola så  offren blev i huvudsak unga flickor.

När man gör en bildgoogling på bomber och Kabul så får man fram mängder med dåd. Otäcka bilder! Ändå får man numera inte se allt eftersom alla stora techjättar numera censurerar.

Dessa islamister är ju fullt jämförbara med IS om det nu inte är IS som ligger bakom denna bomb.

Vi vet ju vad islamister anser om kvinnans roll i samhället och detta drabbar nu unga flickor som valt att utbilda sig! De ville ha en annan framtid ! https://www.expressen.se/nyheter/alla-var-flickor-kroppar-staplades-pa-varandra/

Jag fasar för hur det ska bli när alla utländska trupper drar sig ur Afghanistan. Många inom vänstern i vårt land hurrar men VAD hurrar de för? Att talibanerna åter kommer tillbaka med sitt skräckvälde?

Det är lika svårt för mig att förstå den hjälp Sveriges nuvarande regering samt Reinfeldts regering givit de islamister som i allt större tal finns i Sverige.

Statsstöd till islamistiska organisationer så att de har kunnat sprida sitt gift här i landet! OCH så alla dessa vänstermänniskor med sitt stöd till dessa odemokratiska män från MÖ!

Undrar hur det kommer sig att de inte kan se vad som händer i andra länder tex Afrikas många länder där islamister med vapen i hand mördar,kidnappar och förtrycker befolkningen i Allah namn?

Troligtvis tror vänstern att dessa islamister är någon sorts kämpar på samma sida som de själv.

Jag tycker de ska fråga de kommunister som lyckades ta sig ut från Iran vad som hände med deras partikamrater när islamisterna tog makten!

Man är ju i mina ögon rätt så korkad om man hjälper islamister!

Det fanns ju en bra förklaring varför det inte gick att bygga upp en rörelse i Sverige mot IS!

Vänstern vägrade helt enkelt eftersom de har och haft en mycket galen syn på vad dessa islamtroende krafter har stått för. När de skanderar antiimperialism och hat mot USA så låter de bara på samma sätt som nationalsocialisterna gjorde. Hitler talade i långa tal om sitt hat mot imperialismen .

Islamisterna är en avdelning inom denna nazivärld med sina snedvridna åsikter .

Vare sig det gäller Afghanistan, Israel eller Sverige. OCH stöd har de från de grymma herrarna i Iran.






Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate