tisdag, maj 04, 2021

Ett inlägg på Facebook!

 

Frida Park

diskuterar hus och utsikt! Så här ser det ut numera från mitt sovrum.Det nya Hökarängen ! Höga grå hus med massor med nya svenskar. Hur de har råd med hyran är svårt för en fattig pensionär att begripa .En trea kostar 15.500 i mån. Hökarängen ska ytterligare förstöras genom att man öppnar upp Lingvägen för biltrafik upp till Farsta!

Förskolornas personal anser liksom många av oss andra att detta är vanvett av Stockholms stad. M+mp i skön förening styr.

Nu liknar tyvärr Hökarängen alla andra förorter här uppe och problemen ser ut att bli samma. Två sprängningar i veckan (Farsta) som gick, stort gängslagsmål med knivning i Hökarängens centrum Vi hade ett skjutmord på vår parkering för ett par år sedan. Afghan mördade sin fru och grävde ner henne i skogen här osv. I alla sådana här typer av områden blir folk snurriga i huvudet och massor med gangsters börjar att befolka dessa nya områden. Öppen försäljning av knark ser man överallt numera om man har ögonen med sig.

Jag har ju i åratal arbetat i Malmö just med denna typ av män och kanske ser mer än vad Svensson gör i allmänhet! Trist är det i alla fall att sitta fast här!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate