tisdag, maj 18, 2021

Det går ett spöke genom Europa!

 Antisemitismens spöke återigen. Det ropas från div. demonstranter åter igen att judar ska mördas. Att judarnas döttrar skall våldtas!

Propagandan från Hamas-aktivisterna får genomslag i massmedia därför att allt för många inte kan ställa sig den rätta frågan. Vem är angriparen! 

Varför tvingas Israel återigen bomba Gaza? Det är väldigt enkla frågor att ställa sig men är man ohederlig så gör man inte detta.

Då föredrar man det enkla och visar lidande människor i Gaza. ATT det är Hamas och Jihad som orsakat detta lidande en gång till det försöker man tänka bort därför att man är partisk.

Statsmakten i Sverige har under många år varit direkt fientlig mot Israel ,därav miljardregnet över de arabiska terroristerna.

Inte tusan blev det bättre när Bildt och den sk alliansen satt vid makten heller. De skänkte också terrorn stora belopp.

Dessa terrorns välgörare gråter krokodiltårar över tyska nazisters mördande av judar men de som vill mörda judar idag hjälper man! Då är man likt f-b antisemit!

Det finns ju ett fult arv i Sverige vad gäller judehatet. 

Ni som gömmer er bakom kålsuparsnacket , ni är så fel ute. Ni blir ju faktiskt medhjälpare till antisemiterna och terroristerna.





Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate