torsdag, maj 20, 2021

Antisemiterna stiger ut nu ur garderoben!

 Men först av allt vill jag lägga ut några ord från Nuri Kino :

"Äntligen vågar politiker säga som det är, att hundratals miljoner kronor i bidrag, rena skattemedel, dina och mina pengar, gått till islamister som för de medlen lär sina medlemmar att hata oss. Hata dig och mig.
Det är så sjukt befängt att ingen jag pratar med i Mellanöstern tror på det. De tror att jag hittar på. Men nu börjar sossarna få det hett om öronen om sina kopplingar till vänner till terrorister. Herrejösses. Det slog mig nyss att man borde polisanmäla regeringen för samröre med terrorister, alltså för brott mot mänskligheten, krigsbrott och folkmord.
Jag kommer aldrig någonsin glömma den avhyvling jag fick av sossarnas Tro och solidaritet när jag frågade om de ville hjälpa mig att stoppa illegala utvisningar av kristna, yezidier och mandéer. Det var 2010. Jag förutsåg ett folkmord och TYVÄRR fick jag rätt. Sossarna jag pratade med ville närmast lyncha mig för att jag ens påstod något sådant. De påstod att jag hade en fobi. Det var som att jag hade hotat staten, att jag var ett hot mot staten.

Nu börjar fler och fler bevisa att det är en del av sosseriet som har kopplingar till verkliga fiender mot staten Sverige. Och hundratals miljoner kronor har betalats, pengar som stulits eller som använts för att lära ut att förkasta svenska värderingar, demokrati och yttrandefrihet. Men nu börjar många vakna, Tro och solidaritet har avslöjats med att ljuga och förvränga, gång på gång. Sanningen hinner visst alltid i kapp än.
Om någon har något som bevisar motsatsen till det jag skriver ovan tar jag gärna emot dessa fakta, oavsett vilket så vänligen håll en god ton."

Antisemiterna förmår inte ens erkänna att det var Hamas som återigen startade kriget och uppmanade till mord på judar. "Köp en kniv, skär sedan halsen av första jude du ser" lät det från Hamas!
Det är därför jag också väljer att kalla dem för fascister som skällsord. De riktiga borde egentligen vara nationalsocislister. Idag står alla dessa sorters socialister i enad front på Hamas sida. Är någon förvånad?
Carl Bildt är en liten hund som gläfser då och då men nu har han också visat sig som den antisemit han är. Att jämställa Israelisk polis o militär med nazister är så ruttet.
Han försa sig och försöker efteråt släta över sitt otäcka uttryck i media. Men si den gubben går inte.
Han är så slipad denne man så han visste vad han gjorde och gör!

Moderaterna bör utesluta honom! Allt annat vore fel!
Alla dessa som inte kan skilja på angripare och angripen gör detta därför att deras idelogi är minst sagt grumlig.
Hamas har sitt stöd i Iran och dessa islamister har under alla år visat upp sin reaktionära politik med så många avrättningar så det rör sig idag om minst 200.000 !
Alla de som är bundsförvanter med den Iranska regimen är också fiender till alla demokrater i hela världen.
OM Israel kommer att ta ett beslut att invadera Gaza med trupper så kommer jag att stödja detta.
OM det är enda vägen för att få slut på terrorn så må det ske. Det kanske var ett stort fel när Israel lät Gaza gå sin egen väg! Facit har ju givit oss mord,terror,hat m.m


Hamas och Iran sitter där och hatar alla judar och önskar att mörda dem!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate