lördag, maj 22, 2021

Die dummen Schweden!

 "Die dummen Schweden, de enfaldiga svenskarna (även omnämnt i den grammatiskt felaktiga formen die dumme Schweden), är ett svenskt uttryck på tyska för det mindervärdeskomplex som svenskar kan drabbas av i kontakter med utlandet. Vanligast är dock att uttrycket används för att beskriva att svensken är (förment) lättlurad och används ofta i sammanhang då t.ex. bidragsfusk diskuteras."

De kallar sig demokrater! De ställer ändå upp på Hamas sida med deras fruktansvärda islamistpolitik, döda alla judar osv. Ingen skillnad på dem o IS!

Enda förklaringen till detta är en väl dold antisemitsism, ungefär som Carl Bildt vilken råkade försäga sig. (Eller var det med vilje)

DET var så svårt att mobilisera svenskar i ett motstånd mot IS och den svenska regeringens slappa politik gjorde det inte heller lättare. De har ju låtit olika terrorister komma och gå till Sverige.Öppna svängdörrar !

Människor vilka inte borde vara här och som hade utvisningsbeslut begick mord, inte minst Akililov på Drottninggatan och dåren på Ikea vilken mördade två från samma familj.

Vetlanda terroristen inte heller att förglömma.

ATT samlas till gråtmöten med handhjärtan förändrar ingenting men de passar dagens usla makthavare. Vi måste våga stå emot alla dessa korkade yttringar och peka på orsakerna istället. Felaktig invandringspolitik!

Felaktiga inställning till både islam och islamister i synnerhet.

Sverige har importerat ännu mer antisemitism genom den förda politiken och Malmö är skräckexemplet att peka på. Staden har allt mer kommit att se ut som Beirut med skilda stadsdelar där folk är uppdelade.

Hur alla dessa politiker med sina handhjärtan tänker eller inte tänker är ju så svårt att förstå nu när man har facit i sin hand med så stora svårigheter i samhället.

Ett Sverige som krackelerat för länge sedan med så grov kriminalitet bland dessa förorters killar.

Tänker bla på bilbränderna i Eskilstuna där tv3 lyckades filma två kriminella som gick fram och hånade den rullstolburna kvinnan vars bil hade bränts upp.En bil som hon måste ha för att kunna leva ett bättre liv.

De hotade inför kameran att det skulle bli fler bränder! Aroganta och lea som fan själv.

Naturligtvis invandrargrabbar!

VEM tar ansvar för denna utveckling?

Har du någonsin hört någon minister ta sitt ansvar? Har du någonsin hört någon från (S) mp eller V ta ansvar för sin öppna dörr politik? Slappa lagar osv?

Nej , de håller fast vid denna ända tills de sjunker till 0 i valen .

Och det är just bland dessa politiker du ser stödet till islamisternas politik i MÖ.

De tuggar på om "frihetskamp" osv när det bara gäller en politik som leder till krig och våld där Iran står och drar i tåtarna. Nu har tack o lov en hel del arabiska stater förstått detta och öppnat upp normala förbindelser med Israel.

Men de har ,liksom Sverige, en viss befolkning som under många år låtit sig hjärntvättas av islamisterna!

Detta skapar vissa svårigheter när man ska förändra sin politik till en förnuftig politik.

ATT göra som sossarna gjorde och erkänna ett land som inte finns är ju en nonsenpolitik.

Den statsapparat och statligt ägda media och dit räknar jag alla tidningar som tar emot miljonstöd, de kolporterar ut precis det makten vill höra.

Lagom doser antisemitism och strykande medhårs av islamisterna!

Alla dessa som "horar" i massmedia känner jag förakt inför!

"Vi lydde bara order" sa så många 1945 när de blev anklagade för att ha gått nazisternas ärenden.

Är det så många av dagens journalister fungerar? Skildra Gazas lidande utan att ens ställa frågan om skulden till detta ?

DET är så enkelt, ställ bara frågan,     VEM BÖRJADE KRIGET, VEM MONTERADE IHOP 5000 raketer,vem byggde alla tunnlar osv.


Svårare än så är det inte men inte ens detta enkla klarar "die dummen Schweden " av!




Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate