tisdag, juni 30, 2020

Rhodesias historia !

Ja,ja de bytte ju namn när de "befriades " av kommunisten Robert Mugabe till Zimbawe.
Då började nedförsåkningen för folket.Gamla Rhodesia var ett välmående land med ett årligt jordbruksöverskott vilket såldes till världsmarknaden och bidrog till att folket fick det bättre. Diktatorn Mugabe gjorde som alla andra herrar i det nya Afrika,samlade på sig en egen privat förmögenhet . Mycket svenska pengar! SIDA har under alla år skänkt miljarder av våra skattepengar till denna diktator och hans hovliknande leverne med flotta villor runt om i världen.En hustru med direktflyg till Paris och köp av allehanda flotta kläder.
Allt medan missären började sprida sig till ren svält bland folket.
Sverige har under alla dessa år vurmat för att skänka våra pengar till misslyckade regimer. De som talade om befrielse och frihet för folken fick alltid pengar från Sverige.
Dessa lögnare likt Castro på Cuba kunde spendera svenska pengar på sitt krig i Angola.
Där fanns också ledare som stod på Moskvas sida och viftade med röda fanan samtidigt som de stoppade sina fickor fulla med pengar.
Dessa ledare blev ju uppskattade av Palme och Co!
Den svenska historien är nedtystad om de här årens gödsling av alla dessa skumma rent kriminella "befrielserörelser"!
Då har vi också ANC och dess korrupta kommunister.De är på god väg att upprepa Mugabes politik. Mördandet av vita jordbrukare sker ständigt men förtigs i svensk massmedia.
Landet plågas sedan årtioenden av hemska mord och nu drabbar det kvinnor .ANC har totalt misslyckats efter känt mönster.
Men i vårt land och dess inte lek tuella och vänsterflummare så har man inte förstått ett dugg av det som händer !
De är nu så upptagna med sin jakt på statyer av olika slag så de har fullt upp . Hinner som vanligt inte att se varken den verklighet vi har i vårt eget land eller hur det är i Sydafrika, Zimbawe mfl länder. De ser inte ens Jemen! De ser inte islamisternas illdåd!
Jag uppmanar till att läsa Boris senaste krönika vilken också granskar bla Sydafrika:https://benulic.se/ni-kan-val-ata-konstverk/

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate