måndag, juni 29, 2020

IS anhängare i Sverige!

Så här skriver SVT på sin hemsida bla: "Upp till 100 personer i Borås sympatiserar med terrorgruppen IS och kan vara på väg att radikaliseras. Detta enligt polisen i Borås som gjort en kartläggning.
– Den siffran kan tyckas hög, men det ser nog likadant ut i hela landet, menar Tomas Jansson, polisområdeschef i Borås. Skrapar man på ytan så hittar man kanske mer än vad man trodde från början och vi har jobbat aktivt för att hitta de här personerna."https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/100-is-anhangare-i-boras?cmpid=del:tw:20200629:100-is-anhangare-i-boras:nyh:lp 

Sveriges felaktiga import av islamister börjar att synas allt mer. De får stöd från länder med islamismen på sin dagordning.Pengar till moskéer strömmar in och de svenska myndigheterna och politikerna bara gapar och sväljer.
Sedan när det går åt helvete så säger de "att de inte såg det" eller så skyller de på att de var "naiva"!
Grejen är ju den är de är så okunniga om vad islam och islamismen innebär. De har inte förstått att islam idag inte behöver ta till kriget längre för sin utbredning,de använder den trojanska hästen istället.
In i våra demokratiska samhällen och utnyttjar just demokratin för att sedan avskaffa den. Demokrati och islam finns ej.
Sverige är så förstört av denna politik sedan många år att fungera som ett enda stort socialkontor. Bidrag smörjer alla dessa vilka inte ens borde ha få satt sin fot i vårt land.De kallas allmänt för flyktingar men det är bara ett sätt att förvilla de okunniga och känslostyrda människorna. 
Vi har de olika regeringarna sedan lång tid att tacka för tex den mycket otäcka kriminaliteten som har satt sig fast i alla dessa områden vilka inte bara finns i storstäderna idag.
Mord,våldtäkter,bränder osv varenda dag!
Knarket flödar som aldrig förr tack vare både en korkad befolkning samt dessa villiga unga kurirer från förorten.
De som köper knark är de som håller dessa gangsters under armarna. De som sedan köper in sig i fastigheter,krogar,bolag m.m.
Vi har fått en maffia vilken vi inte blir av med, det har gått för långt nu.
OCH det är dessa "naiva" politiker som är skulden till detta.
Tokskallarna i både MP + V ville i våras släppa loss hela invandringscirkusen igen . Öppna våra gränser ,sa de återigen.
Vi har ju redan kaos på både arbetsmarknaden och bostadsmarknaden och massor med folk i förorterna som bor på varandra i sina lägenheter. Redan när jag bodde i Rosengård på 80-talet fanns det fullt med familjer på 8-10 personer boende i en tvåa.
Alla vet ju idag hur det utvecklades i Rosengård med massor med kriminella ungdomar med en rad uppmärksammade skjutmord.
Så som det ser ut över hela landet numera.
Slutsatser? Inga alls från de ansvariga !

PSPS Sitter och läser ett debattinlägg i GP av en kvinna, medlem i MP Göteborg .Bor i ett område med mycket elände. Ungefär som jag brukar beskriva mina år i Rosengård på 80-talet.
Angela Aylward hamnar i samma ruta som mig både i sin beskrivning och slutsats över hur Sverige har hamnat här!
Och hur fel den förda politiken är.(Var)
Samma slutsatser angående alla dessa områden som är överbefolkade med människor från olika länder. Inget gott kan komma ur denna politik. Läs här:https://www.gp.se/debatt/huvudl%C3%B6st-av-milj%C3%B6partiet-att-forts%C3%A4tta-f%C3%B6respr%C3%A5ka-massiv-invandring-1.30507940  

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate