fredag, juni 05, 2020

En klok man talar!

https://www.gp.se/ledare/antirasismen-d%C3%B6ljer-usa-s-fattigdom-1.28828615
Nu när du har läst vad Malcom har skrivit så ska du också tänka efter varför politiken har blivit bara plakatpolitik med känslor istället för tänkande och analys,
Hela västvärlden och i synnerhet Sverige genomsyras av just detta, OCH i synnerhet från unga kvinnor.
Detta är ju bara ett faktum som ingen kommer ifrån men dessvärre så väljer dessa grupper frågor som politiskt är tämlingen ofarliga.Miljön och rasismen är ju populärt för tillfället men saker kommer och går hela tiden.Nyss var det meetoo.
Se på den här bilden från Frankrike:
den visar en kamp som sannerligen inte är ofarlig. Just i Frankrike har det begåtts många våldsdåd från islamister.
I Sverige finns det ytterst få från tex den vänstra kanten som tar denna strid mot de verkligt onda krafterna som är i växande.
Varför de inte gör detta är nog en kalkyrerad rädsla över att tappa röster just från grupperna ute i våra förorter,
Hedersförtrycket är också något vänstern i många år har vänt ryggen åt,man har istället gått till attack mot de som vågat tala och agera mot detta otäcka.Tex https://gapf.se/  eller https://vhek.se/ 

Mer svårt att förstå är att dessa som nu demonstrerar mot rasismen i USA inte kan hasa sig upp ur rödvinsfåtöljen och hjälpa till i motståndet mot islamismen vilken kräver så många offer världen över.
När det gäller krigen i Syrien och Irak mot IS så fanns (finns) det ju riktiga vänsterkrafter att stödja såsom YPG.

Troligtvis är det vänsteranhängarnas felaktiga syn på vapen och rätten till att försvara sig som spelar roll i att man inte har kunnat få en bred solidaritetsrörelse omkring det Kurdiska motståndet.
Jag deltog i ett stort solidaritetsmöte just till stöd för kurderna och visserligen var Sjöstedt en av många talare men var fanns hans medlemmar?
På andra stora möten var det tomt överhuvudtaget från annat än de som härstammade från MÖ.
Generellt är jag inte emot att demonstrera men när det blir så uppenbart att man gör detta i terapisyfte för att man vill visa sig godare än andra då blir det så fel.
Att makten gärna vill ha sådana demonstrationer och hyllar till och med polis som bryter mot våra lagar tjänar bara deras syften.
Inte f-n blir pensionärer hyllade om de går ut och protesterar mot svältpensioner där de också talar om att "nysvenskar" är de som får pengarna och hjälpen.
Om en demonstration skulle handla om kösverige och vad som orsakat detta så skulle ingen massmedia ens berätta om denna aktion, eller så skulle de beskriva den som nationalistisk.
Nej, då passar det in i massmediavärlden att blåsa upp dessa demonstrationer vilka ytterst riktar sig mot USA och ett dödsfall pga av klantigt polisingripande.
Men som GPs Malcom skriver,det är fler vita fattiga som dödas i USA än svarta fattiga.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate