tisdag, juli 30, 2019

Hur mycket pengar har inte Iran-Afghanerna kostat oss?

Felet för att Sverige har 44.000 unga i huvudsak Iran-Afghaner här är de regeringar som styrt Sveriges politik. Deras politik har fungerat som ett flugpapper. Hjärtligt välkomna, ni får bostäder, skolning,bidrag osv!
Ambassaden i Jordanien skrev på sin hemsida på bla arabiska om Sveriges alla bidrag och förmåner. Sånt här spreds sig som en löpeld i hela regionen. Sen används ju mobilerna numera till att skicka "Amerikabrev"!
Först gäller det att skicka hit en ung man som i sin tur efter uppehållstillstånd begär att få hit sin familj. OCH detta är nu på gång.
Helt och hållet ett uppgjort schema. OCH vem skulle inte göra så i deras belägenhet? Alla skyddar väl sin egen existens och familjens!
Men det är då man måste ha en klok regering som förstår vad som är på gång. En regering som kan säga NEJ! En regering som skyddar det egna folket tillika skattebetalarna!
Nej då , då stod statsministern på Medborgarplatsen inför 10.000 anhängare och lovade ut vårt land till alla andra. Kostnaden fick bla vi pensionärer ta med låga pensioner. Lägst i Europa!
Hur många av de inbjudna som sitter i fängelse sägs inte men man ser ju dagligen i tidningarna hur de åker fast för olika brott.
Både Expressen och Aftonbladet har haft stora reportage om alla de som sitter inne för grova brott och till 90% är det folk från andra nationer.

Många av det svenska folket lever i förnekelse över vad som håller på att ske i detta arma land.Inte för än de själva råkar illa ut eller någon nära bekant så brukar de vakna upp ur sin slummer.
Detta är faktiskt ointelligent , 1+1 är fortfarande 2!

OCH kom ihåg att det är de hederliga hårt arbetande andra invandrarna som får betala priset för dessa kriminella.
Tex genom brända bilar m.m

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate