måndag, juli 22, 2019

De som ger offren skulden!

Antisemiter brukar föra till torgs att det är judarnas eget fel att de blir förföljda tex i Malmö.
Dessa smutsiga knep tar man återigen till idag mot politiska motståndare. "Det är ditt eget fel att din bil blev utsatt för skadegörelse "!
Det är ditt eget fel! Sug på de orden ett tag och omsätt dem till annat.
När bilar brinner i förorterna så är det de boendes eget fel!

Tre kända sk liberala skribenter från de stora tidningarna uttrycker sig just som så:"det är ditt eget fel"!

Felet är att dagens nya och vissa nygamla skribenter har tappat allt vett och sans,de drar sig inte ens för att attackera tryckfriheten ihop med vänstern idag.
Fick de ännu mer av sin vara in i Sverige så skulle vi ha exakt samma system vilket praktiserades i det socialistiska östblocket.
DET är skrämmande att dessa sk liberaler har slagit sig ihop idémässigt med den sämsta sortens socialister. Thomas Hammarberg gick från att vara FPU:s ordförande och FP till att bli riksdagsman för sossarna. Många fler sk liberaler satte sig vid den rika köttgrytan och slevade i sig socialismens negativa tankar.
Ställer återigen frågan:" var i hela världen har socialismen betytt ökad frihet för folken? Ökad tryck o yttrandefrihet? Mindre byråkrati? Färre pampar?

Per Svensson, Pernilla Ström mfl utför ett uselt hantverk idag! Är det några som ska skämmas så är det inte offren utan naturligtvis förövarna!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate