fredag, juli 05, 2019

Nuri Kinos tankar idag!


"Att leva mellan hopp och förtvivlan. I oktober 2015 avrättades tre kristna män från Khabour i Syrien inför ISIS kameror. Videon med de tre vädjande männen påtvingade oranga overaller gav kalla kårar och spreds som en löpeld över hela världen. Många kände igen männen, att de var bland de 220 andra som hade kidnappats i februari samma år från assyriska/syrianska byar i nordöstra Syrien. Jag har träffat många av dem efter att de har blivit fritagna, en av dem tipsade mig i förra veckan om att mamman till en av de avrättade befann sig ett av Beiruts ghetton. Jag besökte henne.

Hon visste inte hur hennes son hade blivit dödad, men att ISIS hade kidnappat honom och att han hade dödats med två andra som hon kände. En av dem var hennes bys läkare. Hon vill att man hittar hennes sons kropp så att hon kan begrava den, så att hon har en grav att gå till.

Journalisten Jenan Moussa är i ISIS före detta så kallade huvudstad. Hon är med vid utgrävningar av massgravar. I går hittade utgrävarna fem kroppar av män i oranga overaller. Männen ska ha varit bakbundna och blivit skjutna i bakhuvudet, precis som de tre Khabourborna. Experter på plats tror också att de blev dödade sent under 2015 eller under 2016. De ska ha blivit skjutna på nära håll.

Det utlöste snabbt spekulationer på Twitter. 5 kurdiska män blev nämligen också skjutna i bakhuvudet framför ISIS kameror, denna gång var bödlarna barn. ISIS hade en armé hjärntvättade pojksoldater.

Nu undrar jag hur jag ska berätta detta för mamman med den försvunna sonen som jag nyligen träffade i Libanon? Ska jag berätta det?

---

I samma grav som man hittade de fem männen hittade man tre kvinnor som har blivit stenade till döds

Hittills har man i Raqqa funnit 4600 kroppar i 14 olika massgravar, endast 800 har blivit identifierade.

*Någonstans känner jag att det är fel att publicera denna bild men samtidigt ger den en känsla för de lik man nu hittar."

I Tyskland har man en lag som säger att allt samröre med IS är straffbart, idag fick en tysk kvinna 5 års fängelse för sitt deltagande i IS nere i Syrien.
Flera andra länder i Europa  har liknande lagar medan Sverige inte har detta.
Senfärdiga som vanligt, ungefär som det tog vänsterpartiets ledare 20 år att förstå vad hedersvåld är för något.
I Sverige har man smekt islamisterna medhårs länge ,de har till och med beretts plats som minister i en regering.
Statsunderstöd har under årens lopp beviljats med miljoner till dessa odemokratiska rörelser.
De debattörer vilka ändå har vågat belysa alla dessa tokigheter har man från regering och press stämplat som rasister!
Nu sitter det här arma landet med en massa islamister i sina förorter,vissa har till och med återkommit från sitt mördande nere i Syrien-Irak ! Ingenting har hänt med dessa krigsförbrytare annat än att socialkontoren har hjälpt dem ekonomiskt.
Björn Ranelid skriver i dagens Expressen om det konstiga landet vi lever i ,läs här:https://www.expressen.se/kvp/kronikorer/bjorn-ranelid/sverige-befinner-sig-i-krig-och-det-ar-politikerna-som-bar-ansvaret/ 
Jag har ju under årens lopp skrivit spaltkilometer i detta ämne och kan bara hålla med honom.
Nuri Kino är på plats där IS dåd märks ända in i benmärgen på de han träffar. Kristna människor har under åren lopp dödats,förföljts, tvingats på flykt allt medan världen liksom Sverige bara med ena ögat tittat på utan att reagera.
Man kan fråga sig varför det råder sånt ointresse över de kristnas sorgliga öde?
Samma ointresse man i vårt land har visat inför judarnas öde tex i Malmö!
Vänsterkrafterna i vårt land har stor skuld för hatet mot judarna med sin falska antisemitiska propaganda!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate