torsdag, juli 04, 2019

Enligt polisen kommer skjutningarna att fortsätta!

I minst tio år till kommer morden att fortsätta och kanske öka i omfattning ,säger man från högsta håll inom polisen.
De pekar på den omfattande narkotikaförsäljningen  som grund för sina antaganden.
Polisen kan ju naturligtvis inte börja tala i politiska termer eftersom de inte har mandat till detta.  Då blir ju hela den här otäcka utvecklingen lite svårare att förstå.
Min vän som jag talade med igår bor i Sollentuna och har sett hur orten har förändrats de senare åren.Hon själv kom hit för 25 år sedan från Libanon och tycker inte om det Sverige hon ser idag. Polisen borde gå fram mycket hårdare mot dessa kriminella anser hon och jag kan ju inte annat än att hålla med.
Samhället gick fel väg när man började betrakta alla under 18 år som barn.
Sverige borde införa samma system som man gjorde i New York, nolltolerans mot alla brott.
Sveriges politiker har genom den förda politiken bäddat för det samhälle vi ser idag.
Till och med byggnationen av olika områden bidrar till otrivsel vilket skapar människor vilka lätt dras in i kriminella kretsar. Stora belopp erbjuds om du står till tjänst. Har du redan från barnsben fått fel inställning till både samhället och människorna så blir du ett lättfångat byte !
Dessa unga vill inte lägga ner arbete på att plugga för att "bli något"! De har ofta redan som väldigt unga bestämt sig för hur deras liv ska se ut.
Rap-idoler med sunkiga texter bidrar till att idolisera de kriminella. Dyra bilar , guld och glitter och brudar bidrar också till hela den här soppan.
Vi har fått ett samhälle så snarlikt de gangstersamhällen USA har dragits med ända sedan 20-talet.
I alla länder med samma struktur och ofta med stor invandring så blir ju resultatet det vi ser idag.
Naiva människor och politiker  ser inte detta utan kör bara på som om inget har hänt.
Människor blir som dåliga rovdjur där endast pengarna betyder något. Fd polare gör man sig av med utan vidare när det anses att de står i vägen.
Mammor gråter och demonstrerar och säger att de inte förstår någonting av vad som händer och kräver att det görs något. Och då kommer dessa skrymtare till politiker och lovar en massa som de inte kan hålla.
Polisen säger däremot sanningen att allt kommer att fortsätta och kanske till och med bli värre.
Politik är ju inte vetenskap, för hade det varit så, då hade man ju också redan för många år sedan dragit slutsatsen att Sverige inte kan fortsätta med denna import av människor vilka inte finner sig tillrätta med varken språk,jobb eller kultur!
Och det arma svenska folket som under den senaste 75 års perioden har fått lära sig att tiga i tron att alla sossar ska fixa allting.
Det har aldrig hjälpt att knyta näven i byxfickan!
Staten och dess apparat har svikit och fortsätter med detta.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate