tisdag, augusti 28, 2018

Vänsterns totala misslyckande (ur deras ögon)!

Jag har nu tittat på hur delar av befolkningen i Göteborg har skämt ut sig (igen).Odemokratiska människor vilka inte kan låta bli att störa ett riksdagsparti (SD ,vem annars) .
 De håller på med sitt tomsnack om rasister och annat som de inte ens begriper. Åkesson talar om ett illa skött Sverige med en politik som är fel sedan många år. Detta har inte ett dugg med ras att göra.De enda som talar i dessa termer idag är ju faktiskt vänstern.

Och deras kusiner nationalsocialisterna!

 När jag ser alla dessa framför allt unga stå där och skrika vad än Åkesson säger så ser jag vad man såg i Peking 1966 med alla fanatiska maoister.Totalt enögda hjärntvättade unga som såg Mao som en gud.
 När Åkesson tar upp om hur arbetsvillkoren ser ut inom sjukvården (med faktasiffror) så skriker den unga publiken så man nästan kan tro att de har ont i magen. När han tar upp att många av oss äldre är rädda idag för att gå ut vissa tider,då skriar man som de åsnor man är.
 Skolan i Sverige ska ju vara med och ympa de unga mot totalitära läror och lära dem demokrati.Här i Göteborg har man misslyckats!

Redan på 90-talet när de här mobbarna började dyka upp inom den vänster som fanns då påpekade jag att deras metoder var kontraproduktiva och odemokratiska.

Då gällde det framförallt Ian o Bert medan det numera mest rör sig om SD. Sossarna och den regering som styr nu har ju faktiskt till stora delar i ord nu antagit det som sas för fem år sedan om invandringen men inte står vänstern och ropar rasister åt dem.

Det totala misslyckandet för denna vänster är ju att de har varit en god draghjälp åt SD. Men det fattar de inte i sin förblindning och sin tro att de besitter sanningen med stort S!

Jag undrar många gånger hur stor procentsats vänsterns agerande mot SD har bidragit med?

Reaktionen bland vänstern i Göteborg idag är ju talande, när Åkesson tar upp om gangsters i förorten då buar hopen ännu värre. Precis som om han skulle stå där och fabulera!
När den gamle kommunisten Frank Baude och partiledaren för KP (fd kfmlr) så anförde han bla i sin kritik mot sitt parti att de inte brydde sig om vad som hände i förorterna!

Även en blind höna kan hitta ett frö!

PS Frank Baude gick ur det parti som han var med i från början!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate