fredag, augusti 24, 2018

Tryck och yttrandefrihetens fiender!

Detta är en ledande journalist på Aftonbladet!  Det är många inom vänstern vilka agerar på detta sätt.
Om jag skulle ha anammat hennes synsätt så skulle jag i så fall ha sagt att Sarneckis långa artikel i DN aldrig borde ha tryckts. Men se det gör jag inte ,tvärtom.Det är bara bra att låta folk läsa hur galet en sk forskare kan hamna när han låter tyckandet ta över i hjärnan.
En annan person tillika partiledare för vänsterpartiet,Jonas Sjöstedt, pudlar idagens DN angående vad han och partiet ansett om Venezuela.
MEN:
Vi som har följt vänsterpartiets historia (även jag som medlem i många år) kan konstatera att partiet aldrig har tagit avstånd från brutala händelser i de socialistiska länderna.Så länge som östblocket med Sovjet existerade så fick de stöd från vänsterpartiet.Jag är gammal nog att minnas hösten 1956 nere i Ungern och det svek som svenska kommunister gjorde mot det Ungerska folket och dess ledare Imre Nagy. Samma sak några år tidigare i östberlin när arbetarna demonstrerade mot partiet.(1953) Sedan kom invasionen av Tjeckoslovakien 1968!
Stödet till FARC ,stödet till Cuba,stödet till Venezuela, stödet till Hitler-Stalinpakten m.m. OCH inte minst stödet till olika terrorrörelser vilka skall förinta judarna och Israel. Det är alltid bekvämt att många år efteråt ta avstånd och pudla men det är betydligt hederligare att redan när överfall och våld inträffar då ta avstånd från det som händer.Att de som tänker rösta på vänsterpartiet inte ställer sig dessa frågor är ju ett underbetyg åt dem själv. Obegåvade eller förförda av den dåliga skolan? Lär er åtminstone att Googla över historiska händelser och se hur vänsterpartiet har förhållit sig till historien!


Kampen för rätten att säga sin mening fortsätter i vårt land men de som sitter på div. redaktioner gör allt vad de kan för att undertrycka denna rätt. På facebook så finns en armé av villiga  idioter som bevakar oss som tycker olika.De anmäler oss och får våra inlägg borttagna. De skulle bli nyttiga idioter i ett kommunistiskt samhälle är jag säker på. Jag har själv under mina många resor i i div socialistiska länder träffat många partigängare.Den röda stjärnan lyste extra röd på dessa hantlangare.
"Jag löd bara order" var ju snacket efter att murarna föll.
Jojo, detta snack känns igen från partigängarna i efterdyningarna av tredje riket och dess socialism.

Vänsterpartiet har en smutsig historia och borde ha gjort som Danmarks kommunister gjorde med sin partiordförande Axel Larsen i spetsen 1956 tack vare det som hände i Ungern. De la ner partiet och bildade SF på en demokratisk grund.
Nej då ,inte vänsterpartiet, de tar avstånd när hela historien har passerat med många år.
Helst vill de nog göra såsom Jonna Sima vill!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate