tisdag, augusti 14, 2018

Det är här allt börjar som sedan går snett!

Jag har under många år använt Rosengårdsskolan i Malmö som ett exempel hur fel allt kan bli med en felaktig politik. Under många år så fortsatte undervisningen trots att ca 60% av niondeklassens elever gick ut skolan utan betyg.Ofta talade de mycket dålig svenska! Då kommer man inte vidare i sitt liv,ingen ny skola och inget arbete. Man blir ett sossfall liksom ofta sina föräldrar.
Sitter fast i ett liv bland likasinnade individer. Där kan vi söka roten till den framväxande kriminaliteten.
Så här står det på Sveriges radios sida angående ett program de har gjort i Norrköping:"På vissa förskolor talas så lite svenska att forskare varnar för att barn med annat modersmål inte får möjlighet att lära tillräcklig svenska för att klara skolan."

Så var det och är numera på så många andra platser i vårt land,det är inte bara Rosengård längre. Så här fortsätter de att skriva: "En del barn i förskolan får inte möjlighet att lära sig tillräcklig svenska för att klara skolan, visar forskning. De svensktalande barnen har blivit för få för att barn med annat modersmål få möjlighet att lära sig fungerande svenska. 
Både förskollärare och forskare är oroliga för att det ska leda till att barnen aldrig får en chans att komma in i samhället. Men ingen har kartlagt hur stort problemet är.
I programmet medverkar Tunde Puskas, lektor i pedagogiskt arbete vid Linköpings universitet och Polly Björk-Willén, biträdande professor i pedagogiskt arbete vid Linköpings universitet. "

Lägg märke till orden:" Men ingen har kartlagt hur stort problemet är"!
Nej, det är detta som är pudelns kärna, rädslan för att få veta sanningen om tillståndet i landet därför att man vågar inte göra något konkret åt detta i rädsla för att gynna sk främlingsfiendskap!
All den forskning som finns ute i världen visar att om man blir språkligt isolerad så medför det också isolering från majoritetssamhället.
Parabolsverige har ju tyvärr kommit för att stanna.Stora grupper ute i förorterna tittar inte på svensk tv eftersom de inte förstår vårt språk. De tittar på diktatur-tv från hemlandet och vet mer vad som händer där än vad som händer i Sverige.
Deras barn med ofullständig skola och dåliga kunskaper i både språk och kultur visar öppet sin avsky för det svenska.
Då får vi också se alla dessa attacker mot vårt samhälle med bla. bilbränder. Gap och skrik mot framför allt  svenska flickor, könsorden haglar. Mot andra män ,särskilt svenska så är det allt för vanligt med det otäcka " gå hem och knulla din morsa"!

Sverige har delats rakt av och politikerna är handfallna. Vi har fått ett hårt segregerat land tack vare den oförnuftiga politiken.
Men som sagt var , det börjar redan i förskolan på många orter där det inte längre bor några svenskar.
Senast jag var i Malmö så såg jag resultatet av många års förändring i denna staden. På Lilla torg sitter svenskarna och på Stortorget satt det enbart araber  på kvällen vid den arabiska kebab-baren. Där talar man inte svenska ,varken personalen eller kunderna. All musik är arabisk.
Uppdelningen är total!
I de bostadsområden där de bor så möts ju också svenska besökare av orden,"här har du inget att göra ,stick, det här är vårt område"! (Hördes senast när tv försökte intervjua folk i Kroksbäck!)

Om man är seriös och lämnar partipolitiken åt sidan och sätter sig ner och lyssnar på det här programmet så kanske man kan få en hum om varför det går så galet med särskilt pojkar från den här gruppen av "nysvenskar"!https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1107312?programid=412 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate