torsdag, augusti 23, 2018

När kristna blir nyttiga idioter!

https://www.dagen.se/debatt/fredrik-lignell-nar-kristna-blir-nyttiga-idioter-1.119

Fredrik Lignell för en diskussion vilken är vanlig bland många kristna för närvarande. De vill öppna både portarna till himlen liksom Sveriges portar för alla världens fattiga och förföljda.
Ansvariga politiker kan inte och bör inte handla så eftersom ett litet land som Sverige skulle i princip gå under som välfärdsland då.
Det finns andra sätt att hjälpa världens utsatta folk  tex att genom vanlig beprövad missionshjälp gå dit där nöden är som störst och att även kvinnor o barn får hjälp. I Sverige prioriterades unga friska män i stort antal till oerhört dyra kostnader samt med mängder med brott i sitt släptåg.
Många kristna låter sitt förnuft försvinna när de antar en bokstavstroende agenda.
Om vi jämför Polen med sin strikta invandringspolitik kontra Sverige och ser till antalet brott där unga män från länder med framförallt islamistisk fostran så öppnar sig ett gap. Ett gap av skillnad i alla typer av brott,
Sverige tillhör ett av Europas värsta länder med grova brott tex skjutmord.
Även våldtäkter toppar listan och i jämförelse med Polen så blir ju Sverige ett Sodom och Gomorra!
En annan sak där särskilt kyrkorna ihop med vänsterns pådrivande politik utmärker sig är välkomnandet av islamister.
Vi behöver ju bara studera historien över hur det har gått med kristendomen i de gamla kristna länderna i Mellanöstern. Mördade,förföljda och slutligen utplånade.
Bosnien är ett annat lärorikt exempel, där fanns kyrkor och kristendom. Idag talar man om folket som "muslimerna" ! Turkiet är ett annat exempel där folkmordet mot kristna inte skall glömmas. Deras islamisering av landet pågår för fullt.
Om inte man tagit till vapen i Spanien och kört ut islamisterna på medeltiden så hade det sett ut där på samma sätt som i övriga islamtroende länder.
Kristna i vårt land hjälper till med islamiseringen av Sverige,så ser sanningen ut. Islamister är politiskt verksamma människor och de följer Brödraskapets mallar. Sakta ska de nästla in sig i västerländska samhällen och bida sin tid. Turkiet är ett bra exempel på hur det går till.
Vänstern och islamisterna har fallit i varandras armar och deras kitt är hatet mot Israel och USA.
Så visst finns det många nyttiga idioter även i vårt land.
Lärdom 1 för vänstern och kristna:
I alla länder där islamister har kommit till makten så mördas vänsterns anhängare tillsammans med kristna!
Korsfästning för kristna blev vanligt medan halshuggning av andra tillämpas. Homosexuella kastas ut från höga hus eller hängs i byggnadskranar.
Kvinnor betraktas som avelsboskap.
En gång i tiden talade kristna,särskilt inom frikyrkorna om Satan,
är inte islamisterna Satan?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate