torsdag, augusti 30, 2018

Jag jämställer nationalsocialister och kommunister!

Likheten mellan dessa partier är mer slående än olikheterna. Kampen mot kapitalismen förenar dem. Kampen för att staten ska bli mäktig förenar dem.
Kampen mot judar och Israel förenar dem. Osv.

Kommunisterna har under hundra år mördat så många miljoner så deras röda flaggor är verkligen en symbol för blod.
De bruna socialisterna har också mördat många och särskilt judar. Deras krig i Europa skördade så många offer och en sådan förstörelse så de borde som politisk rörelse vara död för all tid framöver.
Tyvärr finns det människor vilka dras till sådana rörelser ändå,blinda och döva ! Hat förenar dem!
Bägge dessa rörelser har ytterligare en stor gemensam fiende och det är USA. I alla lägen så pådyvlas USA allt ont i världen.

När nu massmedia granskar fd nationalsocialister inför valet och gör allt vad de kan för att dra fram hur de i tonåren ev. var med i en brun rörelse så kan man förvånas över den bristande granskningen av fd medlemmar i den röda rörelsen?
Om man skulle utgå från den rörelse vilken har mördat flest människor så borde fd kommunister granskas.Detta säger jag utan att blinka, jag var också med i en röd Maoistisk rörelse men försvarar mig med att det är en mänsklig rättighet att få ändra sig.
När nu Expressen ihop med Expo granskar bara vissa så anar man ju att Expos egna medarbetare vill ha det så. Varför? Jo, flera av Expos medarbetare har ett förflutet inom den röda rörelsen, även den svarta AFA-rörelsen!
Hur skulle det se ut då i Expressen  om de började peka ut sina egna medhjälpare?
Hela den här granskningen skulle ju gå i kvav och så vill de ju inte göra. Alltså väljer man att bara granska fd bruna därför att de idag valt att vara kandidater för SD.
De fd röda inom SAP då eller de röda inom V? De som försvarat Stalins alla utrensningar? Eller de som försvarade Mao och de minst 100 miljoner som mördades i Kina?
Eller ta de som försvarat Pol-pot?

Sverige har alltid varit ett konstigt land som har "glömt" kommunismen alla brott mot mänskligheten.
När det gäller nationalsocialismen, för mig en kriminell rörelse så har man inte gjort det man borde! De skulle ha partiförbud! Liksom de Stalintrogna !
Har man våld i sitt program då ska man förbjudas.

Slutligen, hur lång karenstid ska det vara innan ens synder långt bak i tiden anses som "glömda"!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Follow by Email

Annonser

Anpassad sökning
<

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Translate