onsdag, augusti 22, 2018

Elefanten i rummet har klampat in nu!

https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/ny-kartlaggning-av-valdtaktsdomar-58-procent-av-de-domda-fodda-utomlands

Under en rad år så var det nästan bara den sk alternativpressen på internet som skrev om detta nya i vårt samhälle.
De avfärdades alltid som "rasistiska" och hade fel agenda.
Nu när Uppdrag granskning tar upp ensamma mäns liv och leverne med aspekten på att 58 % av dessa våldtäktsmän är från andra länder då kanske det till slut blir en seriös debatt?
Att vår invandringspolitik har varit fel sitter långt inne att erkänna för de som har stått för denna förödande politik. Om man ska vara krass så hade det ju för Sveriges del och för brottsstatistiken varit bättre  om man hade låtit kvinnor och barn komma hit istället för alla dessa män!
BRÅ säger nu att de kommer att begära pengar till att forska om våldtäkter och etnicitet, detta är ju en total omsvängning och de går då också emot Morgan Johansson och hans motstånd mot sådan forskning.
Hunden som är begraven i hans motstånd är ju att om han tillstyrker så erkänner han ju indirekt också att han och hans regering har fört en felaktig politik.
Dessa män från framförallt norra Afrika och Mellanöstern betraktar svenska kvinnor som "horor" eftersom man ser så annorlunda ut både till klädsel och utseende. Enligt muslimsk agenda så "uppväcker" obeslöjade kvinnor männens lust osv.
Med en sådan fostran och inställning så anser de sig "ha rätten" att ta den de ser framför sig.
Jag ser ju ofta (senast igår) sådana gäng av killar och de inger olust med sitt gapande och arroganta sätt att uppträda. Personligen går jag hellre en omväg för att slippa dem. Vi som är äldre går sällan ut på Stockholms gator på kvällen.
Tyvärr håller mitt område här i Stockholm(Farstaområdet) också på att omvandlas till ett typiskt område med allt färre svenskar boende. Rosengårdsminnen dyker upp mer och mer för varje dag och varje promenad.Problemen kommer att dyka upp här också enligt fastslagen tidtabell.
I de stora höghus som breder ut sig på forna gröna platser flyttas sossfolket in, ingen ska inbilla mig att nytillkomna invandrare kan betala hyror på 10.000 kronor + i månaden ur egen ficka.
När jag bodde i Rosengård på 70-80-talet så var ca 80 % bidragsberoende av de 20.000 som bodde där. Malmös ekonomi gick i sank, kommer samma att hända i Stockholmsområdet tids nog?
Hela Sverige lever idag på lånade pengar och bostadsbyggandet också , allt ska betalas tillbaka tids nog.
Stackars Sverige om det blir sämre tider med ökande arbetslöshet. Jag har ju själv upplevt hur fort det kan svänga, tänk bara på krisen på 90-talet! Vår bostadsrättsförening gick mer eller mindre i konkurs men räddades av staten med höga räntehöjningar varje år i tio år.
När klockan är 20.00 ikväll den 22/8 så sätter jag mig och tittar på Uppdrag granskning och det ska bli mycket intressant !

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate