måndag, november 20, 2023

Vi såg det inte komma!

  https://www.expressen.se/ledare/sofie-lowenmark/-tystnaden-om-de-nya-moskeerna-ar-farlig/ 


Jag tror att gårdagens politiker inte hade en enda tanke på vem som kom hit och vilken religion de svor trohet till. De naiva var så många och kunde inte se att det tids nog skulle skära sig med Sveriges öppna och demokratiska samhälle. Ett samhälle med en jämlikhet mellan könen som faktiskt var unik.

En miljon människor beräknas vara islamtroende och de delar ingenting av det vårt land står på. De vill inte tillhöra Sverige eftersom grunden  vi står på är ett judiskt-kristet samhälle. 

Många vet absolut ingenting om vår historia eller över det som händer dagligen eftersom de inte bryr sig.

De araber som kallas svenskar som har kommit ut från Gaza de senaste dagarna säger på arabiska att de aldrig har hört något om vad UD har sagt om att resa till detta farliga nazihamas område.

Inte ens deras barn som är födda här, visar sig tex i Sandviken, att de inte kan tala eller förstå svenska.

Ett fullständigt fiasko för den rödgröna politiken.

Nu ska det byggas moskéer i varenda stad i Sverige. Och detta är illavarslande på många sätt. 

Vi som i många år har hävdat att ordet folkutbyte gäller har alltid fått bannor för detta men det är ju för jisse namn detta som pågår allt mer.

Islamkulturen ska spridas över landet med hjälp av dessa moskéer.  Det anländer många tusen islamtroende fortfarande till vårt land. Och föder man i genomsnitt  5-6 barn per familj så är det ju lätt att räkna ut hur det ser ut i framtiden.

Många svenska unga kvinnor är ju så korkade så de inser inte vilken framtid som håller på att växa fram.

Varför strider kvinnorna i Iran så hårt mot de religiösa ledarena borde kvinnor försöka att förstå. Irans kvinnor var fria innan den olycksaliga islam revolutionen för ca 40 år sedan. Idag är det ett enda stort fångläger just för kvinnor. Landet har mördat ca 250.000 av det egna folket. Fängelserna är idag proppfulla av bla unga kvinnor! 

I ett land med islam så finns det inga kvinnor i baddräkt vid sommarens stränder! Ska en kvinna bada så får det bli i heltäckande kläder!

Sådan är ju både religionen och synsättet hos de troende. De som idag hyllar nazihamas på gator och torg är i huvudsak troende!

De tom. tar inte ens avstånd från att kidnappa små barn!

Det är verkligen hemskt att se dessa antisemitiska demonstrationer och än värre är att se etniska svenskar gå med och ropa slagord. Förrädarna inom vänstern !



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate