torsdag, november 23, 2023

Det borde vara en självklarhet att Sverige skyddar sitt folk!

 


Naomi Abramowicz
Davidsstjärnan på, i dag och de flesta andra dagar.

Sverige sköter inte skyddet av sina medborgare utan skulle behöva titta på hur Tyskland på ett helt annat sätt åtgärdar antisemitismen samt våldet.
Att man under åsikterna om yttrandefrihet låter nazihamas hota särskilt judarna i Sverige under sina hatmarcher är inte OK!
Ren nazism ropas ut ,dessutom kräver dessa demonstranter att alla judar i Israel ska mördas samt att landet ska krossas. Allt detta kom som en blixt från en klar himmel när vidden av massakern i Israel stod klar. Dessa nazihamas gick ut och hyllade dessa vidriga mord på till och med små barn.
Då har man gått över en gräns som strafflagen i Sverige ska ta hand om. Men polisen står vid sidan om och är fastlåsta från sin ledning som beordrat att de ska vara passiva . Ja, tyvärr har vi sett detta förhållningssätt tidigare från polisledningen.
Att stå bredvid eller att gå därifrån när ett brott sker rakt framför ögonen, VAD ger det för signaler till samhället?
När inte ens landets statsminister får tala till punkt pga en mobb bestående av nazihamas och vänstern i Göteborg, då har också en gräns passerats! OCH att ledande sossar ställer upp på dessa antidemokraters sida är ett stort varningstecken.(Strandhäll mfl)
Vi kan inte som land fortsätta såhär!






Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate