tisdag, november 28, 2023

Förstår inte Ulf mfl vad islamister sysslar med?

 

Högst på önskelistan idag: minareter i Nacka, Bromma, Täby, på Värmdö, på Ekerö, i Vaxholm + toppen av TV-huset & DN:s och Aftonbladets redaktioner. Mer mångfald åt folket! HURRAAAAAAAAA!! / Jens Ganman!


Hamas har gett besked om att man inte släpper 10-månader gamla Kfir Bibas som sitter fången hos terrororganisationen. Var finns alla fördömanden från Rädda Barnen, Diakonia och andra? Eller är det inte intressant för att det handlar om israeliska bebisar? 

Så över till en annan sak eftersom Åkesson har framfört synpunkter på hur islamister har greppet om vissa moskeer.
Vi vet ju hur de praktiserar apartheid mellan kvinnor och män eftersom de anser att kvinnor ska styras av män. Så uppfostras deras pojkar och det har inte varit bra för Sverige.
Så här skrev jag på X : "Nu har de sk borgerliga partiledarna återgått till 2010. De krälar likt ormar i gyttja när Åkesson säger samma som Frankrikes president mfl ledande politiker i Europa. Åkesson talar om islamister. Dvs antisemiter och homofober samt kvinnohatare."

Nazi hamas är islamister och följer sina stadgar där det står att de ska mörda alla judar. SAMT krossa Israel. Exakt det alla demonstranter gapar om på våra gator o torg. Här är några bilder från Malmö i söndags, Ronny Åkerberg tog bilderna.
Se längst upp till vänster, Israel utplånat på denna karta. Snacka om att förespråka folkmord på samma sätt som nationalsocialisterna gjorde om det judiska folket.
Här talar de om en myt !Palestina har aldrig funnits, det är bara ett påhitt !

Ser på andra bilder att stadens kommunister även finns med bland dessa reaktionärer. Att beblanda sig med de som försvarar nazihamas visar ju bara hur stollig vänstern är.

Att kidnappa barn är det absolut värsta man kan göra. Israel tvingas nu frisläppa kriminella araber där man såg på en video hur en arabisk kvinna kommen direkt från fängelset börjad vråla de gamla vanliga ramsorna om att krossa judarna.
När 10 barn får återvända måste Israel släppa 50 kriminella.
Det är rörande att se hur kvinnor och barn återvänder till Israel.

Slutar bloggen med att låta er läsa vad Franz skrev på Facebook imorse:
Wherever I stand, I stand with Israel.
Om ni, era #vikräver-hycklare, falska humanister och falska pacifister, som indirekt eller direkt försvarar Hamas primitiva, extremt brutala anfallet på Israel förväntade er att Israel skulle vända andra kinden till och svälja massakern som Hamas ställde till med den 7 oktober, så hade ni fel.
Era så kallade "palestinska" vänner här i Sverige applåderade den 7 oktober, bjöd på bakelser och skrek på Sveriges gator och torg Happy October och om att ju-d@r borde skj:u:t@s som h.u.n.d.@.r.
Era vänner där nere ville ha ett krig och har nu fått ett. Men nu kommer räkningen. Era vänner lär sig den hårda vägen. De får nu, så att säga as we speak, den läxan de frågade efter. No more Happy October guys.
Att judar inte lägre ät försvarslösa och att judar nu slår tillbaka, ja, detta måste vara svårt för er att svälja. Era uppblåsta Nollor.


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate