onsdag, november 15, 2023

Svt och SR, ni behöver omplacera personal!

I över en månad har Public Service ägnat sig åt att vidarbefodra nazihamas version över vad som händer. Svenska folket betalar för dessa kanaler och kan kräva vederhäftig information och inte propaganda från terrorister.

Israels filmer och versioner över div. händelser har man inte brytt sig om. När jag tex läser Jerusalem Post får jag ofta en helt annan bild över det som händer plus videos från tex olika sjukhus. Man kan se själv hur nazihamas har tunnlar under tex sjukhus med vapengömmor mm.

Hur var det under ww2, fick svenska folket bara nyheter via tyska kanaler?

Ska man trovärdigt skildra konflikter så kan man inte bara låta den ena sidan komma fram med sina påståenden. Dessutom måste man inse att detta krig startades med en av de värsta massakern sedan ww2 av nazihamas!

De är ju helt kriminella och det är ju märkligt att så många svenskar kan falla för deras otäcka politik och handlingar.

Massmord  borde ju få de flesta att rygga bakåt och offentligt ta avstånd från sådana marodörer.

MEN allt det som hänt visar också att stora delar av svenska folket på vänsterkanten är så påverkade av åratlals förtal av Israel. Jan KGB har haft en framträdande roll i Aftonbladet i alla år där han kan ljuga hur mycket som helst.

Denna tidning har ju fulat ut sig redan under ww2 med sina bruna medarbetare. Man kan ställa sig frågan om de inte är lika bruna idag också med sitt stöd till allehanda mördare?

Medansvar är ju en fråga som få vill ta i ens med tång! Hur medansvariga är folket i Gaza? Hur medansvariga var tyska folket i vad som hände?

Samma i Sverige, är väljarna medansvariga i Sveriges omvandling till en stat där hat och hot med mord och skjutningar numera är vardagsmat?

Ska folk verkligen på skrika ut hot mot judar utan att polis ingriper?

Ville dessa väljare av de rödgröna verkligen ha hit 1 miljon muslimer? (Reinfeldt)

OM det verkligen förhåller sig så då har de också ansvar för hur Sverige ser ut idag. Senast igår ringde det på en dörr i ett radhus här i trakten, när dörren öppnades så kom skottet!

https://www.expressen.se/nyheter/sverige/man-skjuten-i-ett-radhus/ 


PS Hörde på radion i morse en intervju med en ung mamma som kom ut från Gaza och nu satt på hotell i Cairo. Hon påstod att hon ALDRIG hört någon avrådan att åka till Gaza!! Ja, så kan det nog vara för dessa människor befinner sig egentligen aldrig i Sverige.De lever i en bubbla där allt är som hemma.Hon kom från Malmö och den staden är ju idag nästan en arabisk stad i många förorter.Åk upp till Rosengårds centrum,där finns bara arabiska afärer. Alla talar arabiska.



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate