söndag, november 19, 2023

Daniel Helldén och Stockholm!

 

Borgarråd i Stockholm i 8 år, både i den moderatledda och den rödgröna ledningen. Han hade under alla dessa år hand om trafik och vägar mm.

En våldsam utbyggnad av cykel och gångvägar och jag ska här visa hur denna politik många gånger var helt onödig och dränerade Stockholms stad på pengar som borde ha gått till annat tex sjukvården.

Genom Hökarängen löper en väg som heter Lingvägen och du ska få se på hur tex parkeringsmöjligheter för hundratals bilar togs bort och som ställt till det med stora problem för de boende.

Behovet av gång och cykelvägar breda som små autostrader känns så överdrivet. Bygget tog flera år innan det var färdigt och det måste ha kostat staden oerhört stora belopp.

Jag lägger ut bilder på hur det ser ut idag och tidigare.







OCH slutligen en bild som det såg ut när jag flyttade in 2004. Sedan dess har det gröna i långa stycken kapats bort,höghus har byggts längst hela Lingvägen. "Förtätning" kallas det på fikonspråk. 

Det betyder bara att alla de som har kommit från året 2015 och framåt måste få någonstans att bo. Men ,men hyrorna är ju så höga så jag förstår inte hur det går ihop att bo tex i en trea med en kostnad på 15.000 per månad?



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate