fredag, november 10, 2023

Medskyldiga ?

 I många år har jag följt med den sk biståndsdebatten, dvs Sveriges och andras bistånd till det sk palestina.

Tom. de svenska palestinagrupperna får pengar av svenska staten numera som de skickar vidare ner till det korrupta  MÖ. 

SIDA är en organisation vilken för många år borde ha bantats ner, där sitter mängder med vänsterfolk som livnär sig på biståndsprojekt och uppbär feta löner.

Vem är då medskyldig till nazihamas illdåd? Naturligtvis alla de som sett till att de har fått pengar så de har kunnat rusta sig med vapen av alla slag. Alla de som spridit deras agenda är också medskyldiga därför att de vet att nazihamas har varit så tydliga med att de ska mörda judar samt förgöra Israel.


Samtliga vilka går i demonstrationer och ropar otäcka slagord är medskyldiga. Kriminella slagord  som aldrig borde få förekomma på våra gator och torg.

Uppmaning till mord och terror står i strafflagen att den som uttalar sådant ska åtalas.

Sker detta? Nej, svensk polis står bredvid och tittar på. Deras ledning har beordrat detta och då är de medskyldiga!

I Svt och SR har lögner om Israel varit så frapperande under så många år  så folk har trott det är sanningen. Ingen har velat lyssna på vad tex Israel säger.

Då blir man medskyldig!

I Sverige har man bara talat om döda judar, dvs om Hitlers KZ-läger och kristallnatten men dagens döda judar och en allt mer påfallande antisemitism har man varit tyst om.

ATT Sveriges och andra länders allt mer galopperande judehat  beror på invandring från länder där antisemitismen inympas från barndomen har man försökt dölja!

Detta innebär bara det typiska att sopa problemen under mattan så de kan växa till sig. Nu har vi under en månad kunna se hur denna antisemitism och hatlära kunnat explodera.

Medskyldig?

Många är de som under åren har försökt tala om alla dessa växande problem men de blev ju stämplade som bruna nazister! DET var många som är medskyldiga till detta haveri!

Men tyvärr är så många från vänster så totalt blinda inför vad de både gör och har gjort. 

En del av de goda försöker att svänga nu men kan ändå inte låta bli att fortsätta sina grova attacker mot ett SD som idag verkligen har ställt sig på rätt sida i historien.

https://www.expressen.se/kultur/jens-liljestrand/en-skam-for-sverige-att-judar-inte-ar-trygga/ 

Ett inlägg som är 99% bra men han kan inte låta bli att ge SD en smocka . Nästan alla kulturskribenter verkar att ha fått SD på hjärnan. Får en människa eller ett parti utvecklas och ändra sig? 


https://www.gp.se/ledare/tala-klarspr%C3%A5k-om-vilka-som-hotar-sveriges-judar-eller-var-tysta-1.114892534

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate