tisdag, oktober 17, 2023

Tisdag !


 Svallvågorna efter skotten i Bryssel går inte att undvika. En muslimsk man från Tunisien utförde dåden.

Men i svenska tidningar så förs en sidodebatt om Reinfeldt vilken fick annan behandling än de andra svenskarna på stadion. 

Så brukar det vara i svensk massmedia! De blåser upp en annan sak så att huvuddebatten om islamistisk terror som orsaken försvinner. Så håller också på att ske vad gäller massakern i Israel.

Nu inriktas tex i Rapport div. lidande i Gaza där man helt tar udden av vem det var som startade kriget med sin massaker. Alla undersökningar visar också att huvuddelen av befolkningen står bakom nazihamas.  Men som vanligt ska detta inte ens få antydas. Ansvaret då? Vem har ansvaret?

Det är samma sak som vad som händer i Sverige.Vem har ansvaret för att vi har en miljon islamtroende varav tydligen väldigt många är antisemiter eller med ett annat ord, judehatare och hatare av oss svenskar eftersom vi enligt koranen är ORENA.


Oren är också våra kära hundar, en muslim har inte hund!

Jag säger det återigen , vem och vilka stod för den stora importen till Sverige av folk som inte vill bli en del av oss svenskar?

De flesta vet svaret men i Sverige är det inte "lämpligt" att ens viska om detta för då kan man stötas ut.

I många år så har många tigit om vad de egentligen anser därför att de vet att tom. närmaste släkten kan stöta ut dem. Journalister har fått sparken tom från ledarredaktioner för att det har haft vilja att diskutera invandringen.

Brunsmetningen har pågått oförtrutet och vissa tidningar är värre än andra, behöver väl bara säga AB!

När det gäller kriminaliteten så har det också varit stor tystnad om vilka som ingår i gängen tex mördarna och offer. När det gäller trippelmördaren vilken är bara 16 år så tigs det rätt så mycket men det finns ett undantag, se här:https://samnytt.se/16-aring-fran-somalia-haktad-for-tre-mord-i-stockholm


Varför man aldrig har fört en seriös diskussion om att somalier ofta ingår i de kriminellas led är också underligt. Upp med skiten på bordet!
Är man rädd för att slutsatsen kommer att bli att de aldrig borde ha fått stanna i Sverige?
Att socialdemokratin bromsat alla försök till att granska invandringen och dess resultat beror ju på att om denna granskning skulle utfalla negativt så skulle detta drabba dem hårt. 50 års politik skulle då förkastas!
Slutligen , det är ur islam som islamismen kommer!  Läs koranen om du inte tror mig.



Den utpekade gärningsmannen Abdesalem Lassoued har skjutits till döds av polis i Bryssel. Enligt statsminister Ulf Kristersson ska han tidvis ha vistats i Sverige. I en video som fått spridning efter skjutningen säger gärningsmannen att han har dödat svenskar för att “hämnas muslimer” – och svär trohet till IS.

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate