lördag, oktober 28, 2023

FN är en oduglig organisation idag!

 120 länder la fram en resolution om eld upphör i Gaza. Men bla Canada tyckte att det skrivna var oklart på flera punkter och ville ha ett tillägg.  På tillägget så stod det att hamas och deras massaker och öppnandet av kriget  också borde brännmärkas men det gick inte de 120 länderna med på!

Så ser det ut i världen idag med människor och organisationer som vägrar att beskriva verkligheten som den ser ut.

Det var hamas och fler islamister som gick över gränsen till Israel och mördade ca 1400 civila, därav många barn. Över 200 fördes bort till Gaza som gisslan. Under en längre tid har hamas mfl skickat in raketer till Israel, bara detta är en krigshandling.

När Israel efter många år fattar beslutet att så här kan det inte få fortsätta utan de måste en gång för alla krossa dessa islamister.

Krossar man dem inte så kommer de efter några år ånyo liksom tidigare överfalla Israel!

Många nyhetskanaler liksom svensk tv vinklar så gott de kan det till att Israel bär skulden tför kriget  samt att de  borde lägga ner sina vapen.

Tänk om någon galning hade sagt så till USA när de ingrep i Europa mot nazisterna!

Hamas bär skulden till ALLA offer i detta krig!

Hur många länder liksom demonstranter kan ta ställning för en terrororganisation är på gränsen till att man måste förklara dem som imbicilla!

I Stockholm idag tågade åter en massa araber och ropade "free Palestine", det finns ju inget Palestina att befria! Det är en lögn från början till slut.

OCH någon sk tvåstatslösning finns ej heller då araberna alltid har sagt nej i de faktiska förhandlingar som har skett! Araberna har låst fast sig vid lögnen!  De tänker alltid i form av våld!


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate