måndag, oktober 16, 2023

Det här är Sverige idag. Skulden ligger hos?

 

Tonårspojke begärs häktad misstänkt för morden i Tullinge och Västberga

UPPDATERAD 
PUBLICERAD 

En 16-årig pojke begärs häktad misstänkt för dubbelmordet i Tullinge förra veckan, då två kvinnor sköts ihjäl. Han är även misstänkt för mordet vid Telefonplan förra veckan. Det uppger Åklagarkammaren i ett pressmeddelande.

I torsdags sköts en småbarnspappa ihjäl i en villa vid Telefonplan i södra Stockholm. Och under natten mot fredag förra veckan sköts två kvinnor till döds i en villa i Tullinge söder om Stockholm.

Sedan tidigare har två personer varit anhållna på sannolika skäl misstänkta för morden i Tullinge, men en av dem släpptes på fredagseftermiddagen. Misstankarna mot honom kvarstår men har försvagats. På adressen står en känd svensk artist skriven. Enligt SVT:s uppgifter var dådet riktat mot en anhörig till en person som kopplas till den pågående gängkonflikten inom Foxtrot-nätverket.

I båda fallen befann sig även barn i husen.

Över 20 brottsmisstankar

Den nu häktade 16-åringen är från Linköping men hade enligt uppgifter rymt från ett HVB-hem på annan plats i Sverige. Han begärs nu häktad på sannolika skäl misstänkt för mord och grovt vapenbrott i Tullinge samt mord, försök till två mord och grovt vapenbrott i Västberga.

I dokument från förvaltningsrätten framgår det att han i flera år har rört sig i kriminella miljöer. Han förekommer exempelvis i över 20 ärenden om misstankar om brott hos polisen, men kunde inte dömas för att han var under 15 år. Det handlar bland annat om rån, misshandel, olaga hot och övergrepp i rättssak.

Tidigare i år dömdes han dock för ringa narkotikabrott.

SVT har sökt åklagaren Helena Nordstrand för en kommentar.

Jaha, vad ska man säga om detta? 
Jo , man kan börja med att säga att landet Sverige är ett misslyckat land vilket har i många år bäddat för det vi ser idag. 
Polisen säger att det kommer att bli värre!
Ja, så är det när en fungerande lagstiftning har monterats ner under så många år,det tar tid att få in ny lagstiftning. 
Socialisternas fullkomligt vanvettiga åsikter fick slå igenom med staffrabatter , mängdrabatt mm. Det är synd om de kriminella  tutades det ut i alla sammanhang.
OCH så den felaktiga stora invandringen av människor med helt annan kultur vilken vi nu har sett denna vecka där Sveriges många araber visat att de gillar både barnamord och kidnappningar.
De flesta av de unga som idag är förhärdade brottslingar kommer från den sunkiga förortsmiljön där vuxna hyllar politiska gangsters.
Det finns förklaringar till allt!
Sveriges politiker med flagnande rödgrön glans får ta på sig skulden för detta samhälle som vi har fått. 
OCH hur ska ni göra med den allt större växande islamismen?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate