måndag, oktober 30, 2023

Krig är inte en tebjudning!

 Jag hade en arbetskamrat i Malmö som upplevde brandbomberna i Hamburg som sexåring. Hon mindes hur alla hus brann i stadsdelen där de gömde sig i källaren.

Hemskt, javisst såsom alla krig är ! Vi trodde i min generation att det skulle vara slut på krigen i vår tid men ack så vi bedrog oss. Till och med i Europa rasar ett anfallskrig mot Ukraina från diktatorn i Kreml.
Senaste kriget öppnades av nazihamas när de anföll Israel en morgon då de tillgrep massmord mot civila.Skillnaden mot åren 44-45 och Tyskland är att förvillade människor ,många gånger onda, hyllar dessa mord samt vill ha ännu mer blod på gatorna.
Sedan finns det fler sk fredsmänniskor idag igen eftersom de är marinerade av den svenska ledningen i många år just i "fred i vår tid"!
De varken förstår eller har kunskap om vilka nazihamas ,hizbolla eller jihad är och att de har massmordet inskrivet i sina program.Alla judar ska mördas.
Igår stormade en islam-mobb en flygplats där de letade efter judar. Var och en kan ju begripa vad de hade tänkt att göra. Pogrom heter det på korrekt språk. 
Det finns idag mängder med videos på hur araber tex i Sverige kräver mera blod och död, att det kan vara tillåtet att stå och kräva sådant är ju konstigt. För mig är det brottsligt att göra så.
Och det är judar som ska utrotas,sedan ska de väl ta itu med oss som står på Israels och judarnas sida`?
Jodå, jag har blivit mordhotad!
Under åren 44-45 var det nog främmande för den tidens människor att både demonstrera eller ha upprop för de stackars tyskarna. Idag med rörelser vilka står på nationalsocialistisk grund samt vill fullfölja den tyska nationalsocialismens utrotning av judar så vill allt från Röda korset till vänstern att Israel ska lägga ner sina vapen.
Var har de varit i för bubbla under alla år när raketer i tusental har krossat hus och dödat folk i Israel?
DET MÅSTE BLI ETT SLUT PÅ DETTA KRIG FRÅN ISLAMISTERNA! 
Och detta når man bara genom att inte lägga ner sina vapen från Israels sida. 
Krossa nazihamas! Och önskvärt är att mullorna i Iran också krossas!



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate