söndag, oktober 08, 2023

Hamas= död, tortyr, fanatism mm!

 

Finns det något dummare folk än de som ingår i samt stödjer Hamas?

De har i alla år lagt en stor förmögenhet på vapen, indoktrinering samt ovilja till allt konstruktivt vilket hade gagnat befolkningen i Gaza!

De har en lång strand vid medelhavet och där hade de kunnat tex byggt upp hotell och drivit en framgångsrik turiströrelse osv! 

All idiotisk indokrinering med antisemitism överträffar faktiskt nazityskland.

Hamas han gått samma väg som tredje riket och blivit en rörelse i SS-anda!

De bilder och videos vilka man har kunnat se på bla X överträffar allt annat i hemskhet.

Hamas tom. låter klä av unga kvinnor nakna samt för dem till Gaza där de kastas på marken och folkmassor får trampa på liken ! Ja, krossa dem under stövlarna. Inte ens sånt såg man från nazisterna på sin tid!

Jag tror allvarligt att de är något fel i generna hos detta folk som felaktigt kallas för palestinier, de jag känt i Malmö var besatta av hat! Även de som var födda i Sverige!

OCH så religionen på det! Såg bilder på hur män kastade sig ner nu på marken och tackade GUD för att de hade fått mörda judar!

Det är bara de som håller sig med islam o koranen som kan göra något så vidrigt.

I Sverige finns vänstern som inte ser något fel hos hamas utan försvarar allt de gör.  Jaja, det fanns ju tokar som under andra väldskriget försvarade nazisterna också.

Mer allvarligt är att den stora socialdemokratin hyser så många antisemiter. De har ju tom en sk palestinsk hamasman som riksdagsman!

Sverige har i många år infiltrerats av allehanda extremister, många islamister vilka dessvärre har fått mycket pengar i stöd från stat och kommun.

Såg förresten att 37 miljarder har utbetalats till det sk palestina under årens lopp!

Dessa pengar hade behövts inom svensk sjukvård eller försvaret!  Den socialdemokratiska politiken är en skam för ett land men folket har inte förstått hur mycket pengar som rinner ut ur landet. Vi klagar över låga pensioner osv men som jag sa, pengarna har gått ut ur Sverige!

TEX till hamas och deras beväpning! 



Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate