lördag, oktober 21, 2023

Sveriges radio berättar äntligen sanningen om "sjukhusattacken"!

https://sverigesradio.se/artikel/kallkritiskt-haveri-om-sjukhusattack-pressetik-kring-krimfluencers-och-terrorvinkel-i-fokus 

De medger nu att de hade för bråttom att kabla ut ensidig hamaspropaganda.

BBC var snabba med att backa från sina felaktiga nyhetsartiklar men i Sverige håller många tidningar och politiker fast vid hamaspropagandan. Gruppen av svenska artister har svalt hamas propaganda helt och hållet. De är nog så präglade av svensk vänsters uppfattningar så när Israel säger något så förkastas det direkt. Påminner om hur tex Kinas folk bedras av KKP.

Att det i Sverige finns mycken antisemitism har man ju kunnat se de senaste dagarna.

Folkmassorna i arabiska länder svalde hamas utkastade påstående också direkt liksom alla dessa grupper tex i vårt land. Demonstrationer och hets mot Israel följde dag för dag. De läser nog inte vad som händer i Sverige utan tittar på sina egna kanaler via parabol etc.


Sveriges förra statsminister Magdalena Andersson har spelat en ful roll i samband med denna bluff från hamas. Hon är partiledare för ett stort parti men fortsatte lögnen när andra började backa från denna. Varför hon gör så är mer än konstigt?

Sverige ska inte ha politiker i hennes ställning som ljuger! Många är de socialdemokrater som väljer att tro på hennes lögner!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate