tisdag, oktober 31, 2023

Mycket olustigt!


" Magnus Ranstorp

@MagnusRanstorp

·


Den talande tystnaden är öronbedövande.


Den antisemitism som blottat sig i samhället är skrämmande. Fler behöver träda fram och ställa sig upp och visa sitt stöd för vår judiska minoritet som är under bred attack i Sverige och i omvärlden! Det är oacceptabelt!"

Det jag ser både i Sverige och i övriga världen är förfärligt. Jag föddes mitt under andra världskriget  då det pågick ett mördande av judar och andra på ett maskinerisätt. Effektivt och brutalt. 1945 så kommer så bilderna från alla KZ-läger med sina mycket otäcka bilder !

Åren som gått har de flesta sagt nej till antisemitismen MEN de senaste veckorna har blottlagt att detta nej har i stora delar varit en bluff. Människor har sagt nej med läpparna men ej i sin hjärna. 

Nu när nazihamas överföll Israel en tidig morgon samt genomförde massakern med så brutalt våld så att de överträffar tom. de tyska nazisterna DÅ tiger allt för många eller huuuu de tar ställning för nazihamas!

De tävlar på gator och torg med sitt hat mot judar! Judar i hela världen ska dödas enligt dessa antisemiter, ofta muslimska araber ihop med vänstern.

Sveriges skattebetalare har i åratal tvingats genom politiken att betala miljarder till dessa antisemiter i det de kallar "palestina"!

Ledarna har berikat sig på svenska pengar samt låtit dessa gå till vapen.

Svensk socialdemokrati har skulden till denna politik!

Frågan är om inte man måste inlämma detta parti i blocket av antisemiter?

Alla är de ju socialister dessutom.

MEN den stora tystnaden bland så många är oroväckande, är de så indoktrinerade av 60 års propaganda som härstammar från den kommunistiska propagandarörelsen?  Allt ljug från Jan KGB, Sven Wolter mfl har tydligen sått sina antisemitiska frön hos många svenskar. 

Jag skäms över alla dessa lortar!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate