fredag, oktober 06, 2023

Nobels fredspris 2023!

 

Nobelsfredspris delas i sedvanlig ordning ut från Oslo av den norska Nobelkommittén och i år går priset till iranska människorättsaktivisten Narges Mohammadi för hennes kamp för att främja mänskliga rättigheter och frihet för alla.

Mohammadi föddes 1972 i Iran och är utöver människorättsaktivist också journalist och fysiker. Hon sitter för närvarande fängslad i Iran efter att 2016 ha gripits och dömts till 16 års fängelse. Den 15 januari 2022 dömde revolutionsdomstolen i Teheran Narges Mohammadi för anklagelser som inkluderar ”samling och samverkan för att begå brott mot den nationella säkerheten” och ”störande av allmän ordning”. Hon dömdes till åtta år i fängelse samt 80 piskrapp. Narges Mohammadi sa att rättegången varade i fem minuter och att hon nekades tillgång till advokat. 

Hon är en av grundarna till Iranian National Peace Council, som består av författare, artister, advokater och aktivister som arbetar för mänskliga rättigheter i Iran. Hon är även engagerad i Defenders of Human Rights Centre, som förser politiska fångar med försvarsadvokater. / Expressen.


Iran är ett skurkland av första rang och stödjer sig på koranen och islam.

Sharialagar omöjliggör demokrati.Islam omöjliggör demokrati!

Alla de länder vilka har islam som statsreligion är också odemokratiska. 

Deras strafflagar tillhör verkligen den mörka medeltiden. 

Att piska kvinnor och män är så förnedrande och enbart detta borde få alla människor med demokratiskt sinne att öppet ta avstånd från de regimer som tillämpar detta straff. Än värre är tex Irans behandling av homosexuella!

Islams utbredning över världen måste stoppas men i Sverige stödjer vänstern detta odemokratiska våldssystem med statens hjälp. Stockholms stad med sitt vänsterstyre ger nu 13 miljoner i stöd till en stor moské där odemokratiska krafter står bakom.

I Järva sitter nu en huckleförsedd kvinna i polisens reception osv.

DET pågår en infiltration av det svenska samhället av både islamister och i dess kölvatten kriminella. En iman berättade i Svt att han begravt minst 20 unga skjutoffer dvs killar från hem med islam!

En medveten flytt till bidragslandet Sverige har pågått nu i tio år och vi ser kvinnor med hucklen allt mer.  Detta är brödraskapets politik! Sakta men säkert ska man påverka samhället i riktning mot målet , islam.

OCH vänstern ropar hurra.  På samma sätt var det i Iran när mullorna tog över men som sagt var, samma vecka kom deras hemliga polis och tog vänstern anhängare ner i källaren och sköt dem. Så såg tacken ut för dessa vilka inte hade fattat islam och dess roll i ett samhälle. 

Svensk vänster är idag totalt förvirrad och spelar också rollen som nyttig idiot !


Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate