onsdag, augusti 23, 2023

Varför började Sverige importera islamtroende?

 Du kan ju börja dagen med att läsa det här:https://detgodasamhallet.com/2023/08/23/birgitta-sparf-om-att-leva-precis-som-vanligt/#more-77122 

Den här bilden visar tydligt ett faktum att även unga muslimska flickor är aktivister idag, de kräver bla att få sina krav uppfyllda på ett samhälle med apartheid mellan kvinnor och män.
Svensk kvinnorörelse har i över ett hundra år kämpat för jämlikhet mellan könen och när detta har blivit verklighet så ska denna frihet rivas ner!
Överallt i samhället ser vi nu kvinnor med huckle gående med nedslagen blick. Så långt från jämlikhet man kan komma.

Den här bilden är tagen i Malmö 2022 och det är en gren av islam som demonstrar, shiamuslimer!
Tusen och åter tusen går de på Malmös gator och visar styrka.
Blir de någonsin inlämmade i det svenska samhället? Nej, därför att de vill inte! De tycker varken om Sverige eller demokrati.

Den sista bilden är också från Malmö där islamister går i samma tåg som kommunisterna, de förenas i sitt hat mot judar och i synnerhet staten Israel. Antisemitismen sitter hårt i alla muslimer,de är fostrade från barnsben i sitt hat mot judar. De låter som nationalsocialister när de talar om judar!
Att svensk vänster sedan Hitlers och Stalins dagar är antisemiter  men döljer detta med en omskrivning av språket känner många till.Nu heter det antisionister istället för antisemiter men detta är bara ordbajseri.
Men frågan jag vill ställa är , varför började svenska politiker och i synnerhet sossarna att favoritisera sk flyktingar med islam som tro?
Deras sätt att se på världen fungerar inte ihop med demokrati,förr eller senare så blir motsättningarna för stora och då kommer upploppen. Se bara på Frankrike!
De flesta av de kriminella kommer också ur dessa grupper av invandrare, det är bara att se på den långa listan av killar som dels är offer och dels är förövare av alla skjutmorden!
Ett exempel är också hur de sk koranbränningarna får muslimer att ta till våld!
Och våldet har historiskt alltid följt med denna lära! 
Därför är det vanligt att många muslimer anser att Hitler var bra som mördade  så många judar!  Mein kampf på arabiska säljer bra nere i dessa länder. OCH det är just dessa åskådningar som följer med invandringen från MÖ. Se bara hur de har betett sig mot judarna i Malmö! 
Förhållandena försökte stadens politiker dölja i många år men till slut sprack den bubblan.
https://www.expressen.se/kvallsposten/salomea-19-om-judehatet-vi-vagar-inte-visa-oss-ute/


PS Människor vilka har genom Migrationsverket godkännts som "flyktingar" åker tillbaka till sina hemländer på semester men FN har slagit fast att man är inte "flykting" om man kan göra på detta sätt.

80% av "flyktingarna" har åkt på semester på detta sätt! En fråga är dessutom,hur kan människor som lever enbart på bidrag ha råd att åka tex till Somalia?

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

SiteMeter

Twingly Blog Search hogrelius Search results for “hogrelius”

Annonser

Anpassad sökning
<

Translate